Ionel Dănciulescu a izbucnit, după eșecul cu Academica Clinceni: ”Mi-e greu să înțeleg! Până acum eram optimist”

Dinamo a pierdut cu Academica Clinceni, scor 0-1, și rămâne penultima în Liga 1. La capătul partidei ce a avut loc la Giurgiu, Ionel Dănciulescu cu greu şi-a putut găsi cuvintele. Fostul mare atacant crede că echipei sale de suflet îi va fi foarte greu să evite retrogradarea.

”Mi-e greu să înțeleg! Până acum eram optimist că putem să ne salvăm de la retrogradare, după seara asta am mari dubii că putem face lucrul acesta. Chiar nu pot să înțeleg, nu poți să bați o echipă care azi a obținut prima victorie din campionat.

Dinamo a avut și mai mult timp de odihnă, Clinceniul a avut atâtea scandaluri interne. Nici nu știu dacă s-au antrenat cei de la Clinceni. Dinamo va avea un program greu de acum înainte. Trebuie să joci ca să te salvezi de la retrogradare, trebuie să aduni puncte!”, a spus Dănciulescu la digisport.ro.

  • În urma acestui rezultat, Academica Clinceni a obţinut primul succes din acest sezon, însă rămâne pe locul 16, cu 7 puncte. De partea cealaltă, Dinamo rămâne pe locul 15, cu 9 puncte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s