Giani Kiriță a răbufnit la adresa jucătorilor lui Dinamo: ”Trebuie să ai puțină demnitate”

”Câinii” merg din rău în mai rău în actuala stagiune de Liga 1, iar înfrângerea contra celor de la Academica Clinceni pare că a fost picătura care a umplut paharul.

Giani Kiriță i-a desființat pe jucătorii lui Dinamo după ce au pierdut și cu ultima clasată și au rămas cu nouă puncte strânse după 18 meciuri în Liga 1. La un moment dat, fostul campion al României cu gruparea din ”Ștefan cel Mare” a fost și la Săftica pentru a-i motiva pe jucători, dar fără succes.

”Nu știu dacă mai e ceva de zis. Tot vorbim de chestia asta… La un moment dat, și eu am încercat să mă duc să le spun câte ceva, am făcut-o din suflet. Dar, din păcate, chiar nu avem cu cine, deocamdată. Nu știu ce poate să se întâmple mai departe. Oricât ar fi problema de moral și mental… totuși, intri pe teren și joci cu Clinceni. Nu e ca și cum ai juca cu o echipă din fruntea clasamentului care domină campionatul.

Totuși, trebuie să ai puțină demnitate. Se pare că și dacă le vorbești, și dacă te duci acolo, se întâmplă cam aceleași lucruri. Până la urmă, nici tăria asta de caracter nu o au?

Joci cu Clinceni, despre ce vorbim? Când intri într-un meci, trebuie să câștigi. Ei nici măcar nu conștientizează faptul că sunt la Dinamo. Sunt multe lucruri care te-ar putea motiva. Chiar dacă ești jucător slab și nu ai valoare de Dinamo, e un meci cu Clinceni”, a spus Giani Kiriță, potrivit Fanatik.

Trei rezultate de egalitate și șase înfrângeri a bifat Dinamo cu Mircea Rednic pe bancă, în acest sezon, în campionat și Cupa României.

Dinamo rămâne la șase puncte de următoarea clasată, U Craiova 1948, iar diferența se poate majora la finalul acestei etape. ”Câinii” au doar nouă puncte după 18 etape din Liga 1 și au două victorii, trei rezultate de egalitate și 13 înfrângeri.

Meciurile rămase pentru Dinamo până la finalul anului calendaristic:

  • DINAMO – Chindia
  • CS Mioveni – DINAMO
  • DINAMO – Farul Constanța

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s