Mircea Rednic taie în carne vie la Dinamo! Doi jucători OUT după eșecul cu Academica Clinceni

Mircea Rednic taie în carne vie după ce Dinamo a ajuns la 15 meciuri fără victorie. Acesta a luat decizii drastice după ce echipa sa a pierdut un nou meci în Liga 1.

”Au tot plecat antrenori, e rândul lor să plece!”, răbufnea „Puriul” după umilinţa cu Academica Clinceni, „lanterna roşie” a campionatului.

Zis şi făcut! Steliano Filip (27 ani) și Cosmin Matei (30 ani) au fost scoşi din lot. Filip l-a deranjat pe Rednic cu atitudinea din vestiar, iar Matei l-a enervat pe antrenor din cauza evoluţiilor recente. Astfel, cei doi fotbalişti au fost trimiși să se antreneze separat.

Ce au spus Steliano Filip şi Cosmin Matei după Academica Clinceni – Dinamo 1-0


Steliano Filip a fost băgat în depresie după Academica Clinceni – Dinamo 1-0. Printre altele, fundaşul a vorbit despre relaţia cu Mircea Rednic.

”Sincer, îmi găsesc cu greu cuvintele. Ăştia suntem, îmi e şi ruşine. Intrăm pe teren şi ne lipseşte ceva. Este tragic.

Nu a fost o împăcare (n.r. cu Mircea Rednic) pentru că eu nu îmi permit să mă cert cu antrenorul echipei. A fost o dorinţă. Joc şi fundaş, şi portar dacă e nevoie. Nu sunt în măsură”, spunea Steliano Filip după eşecul cu Academica Clinceni, scor 0-1.

”Din păcate am pierdut. Nu avem ce să facem ca să schimbăm acest rezultat. Trebuie să-l uităm, să o luăm de la capăt şi să fim optimişti că putem ieşi din această situaţie dificilă. Locul este ruşinos pentru fiecare jucător, pentru toată lumea, pentru cei care investesc şi iubesc Dinamo”, spunea şi Cosmin Matei despre situaţia clubului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s