Steliano Filip, prima reacţie după ce a fost exclus din lotul lui Dinamo: ”Nu mă tem de nimic”

Mircea Rednic a luat decizii drastice după ce echipa sa a pierdut şi meciul cu Academica Clinceni, scor 0-1. Steliano Filip (27 ani) și Cosmin Matei (30 ani) au fost scoşi din lot. Filip l-a deranjat pe Rednic cu atitudinea din vestiar, iar Matei l-a enervat pe antrenor din cauza evoluţiilor recente. Astfel, cei doi fotbalişti au fost trimiși să se antreneze separat.

La scurt timp, Steliano Filip a oferit prima reacţie, pe reţelele de socializare după ce a fost exclus din lotul lui Dinamo de Mircea Rednic. „Nu mă tem de nimic”, este mesajul clar transmis de fundaşul cotat la 400.000 de euro.

”Omul cu adevărat bun, este acela care ar fi putut să facă rău, dar nu a făcut” şi „Mă încred în Dumnezeu și nu mă tem de nimic: Ce pot să-mi facă niște oameni?”, a transmis Steliano Filip pe Instagram. De precizat este faptul că fotbalistul a aderat la religia penticostală.

Ce au spus Steliano Filip şi Cosmin Matei după Academica Clinceni – Dinamo 1-0

Steliano Filip a fost băgat în depresie după Academica Clinceni – Dinamo 1-0. Printre altele, fundaşul a vorbit despre relaţia cu Mircea Rednic.

”Sincer, îmi găsesc cu greu cuvintele. Ăştia suntem, îmi e şi ruşine. Intrăm pe teren şi ne lipseşte ceva. Este tragic.

Nu a fost o împăcare (n.r. cu Mircea Rednic) pentru că eu nu îmi permit să mă cert cu antrenorul echipei. A fost o dorinţă. Joc şi fundaş, şi portar dacă e nevoie. Nu sunt în măsură”, spunea Steliano Filip după eşecul cu Academica Clinceni, scor 0-1.

”Din păcate am pierdut. Nu avem ce să facem ca să schimbăm acest rezultat. Trebuie să-l uităm, să o luăm de la capăt şi să fim optimişti că putem ieşi din această situaţie dificilă. Locul este ruşinos pentru fiecare jucător, pentru toată lumea, pentru cei care investesc şi iubesc Dinamo”, spunea şi Cosmin Matei despre situaţia clubului.

  • În actualul sezon, Filip a jucat în 13 partide pentru Dinamo în toate competiţiile.

Un gând despre &8222;Steliano Filip, prima reacţie după ce a fost exclus din lotul lui Dinamo: ”Nu mă tem de nimic”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s