Adrian Mihalcea, revoltat după ultimele conflicte apărute în interiorul vestiarului din Ștefan cel Mare

Dinamo trece printr-o perioadă mai grea decât în sezonul trecut de Liga 1. După 18 etape disputate, echipa noastră se află pe locul 15 în campionat, cu doar 9 puncte acumulate în clasament.

Fotbaliștii de la Dinamo complotează pentru demiterea lui Mircea Rednic. Tehnicianul este însă apărat de Adrian Mihalcea (45 de ani), fost jucător și antrenor la Dinamo. Adrian Mihalcea a avut un discurs furibund la adresa jucătorilor dinamoviști, cărora le reproșează atitudinea pe care o au față de propriul antrenor.

”Mi se pare incredibil să se întâmple așa ceva într-un fotbal modern. Nu mai sunt foarte multe de spus. Jucătorul trebuie să se prezinte la pregătiri și să se lase antrenat. Dacă s-a ajuns ca un jucător să-i dorească plecarea, lucrurile sunt degenerate total.

Nu mi se pare normal dacă se întâmplă așa ceva. Cum să refuze să joace la capacitate maximă dacă antrenorul actual rămâne în funcție? Și vorbim despre unul dintre cei mai buni antrenori din fotbalul românesc.

Situația e dezastruoasă…dar cine să vină în locul dânsului? Alt antrenor care să depindă de votul de încredere al jucătorilor? S-ar crea un precedent”, a declarat Adi Mihalcea, în cadrul unei emisiunii de la Pro X.

Adrian Mihalcea, în prezent pe banca divizionarei secunde Unirea Slobozia, a comentat și situația actuală a fostei sale echipe, aflată pe locul 15 în Liga 1.

”Din afară, lucrurile nu par OK. Criza se adâncește de la săptămână la săptămână, trec etapele și ei tot nu-și revin. Meciul cu Academica Clinceni ar fi trebuit să fie un punct de plecare, dar jocul nu a arătat foarte bine. Dar să nu uităm că această criză de acolo durează de patru ani de zile.

Dinamo e obligată să câștige puncte. Câte un punct, câte trei, pentru a fi cât mai aproape de plutonul din față”, a spus Mihalcea, conform sursei citate.

Steliano Filip, prima reacţie după ce a fost exclus din lotul lui Dinamo: ”Nu mă tem de nimic”

Mircea Rednic a luat decizii drastice după ce echipa sa a pierdut şi meciul cu Academica Clinceni, scor 0-1. Steliano Filip (27 ani) și Cosmin Matei (30 ani) au fost scoşi din lot. Filip l-a deranjat pe Rednic cu atitudinea din vestiar, iar Matei l-a enervat pe antrenor din cauza evoluţiilor recente. Astfel, cei doi fotbalişti au fost trimiși să se antreneze separat.

La scurt timp, Steliano Filip a oferit prima reacţie, pe reţelele de socializare după ce a fost exclus din lotul lui Dinamo de Mircea Rednic (continuă să citești…)

Un gând despre &8222;Adrian Mihalcea, revoltat după ultimele conflicte apărute în interiorul vestiarului din Ștefan cel Mare&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s