Foto I Răspunsul lui Gabi Torje, după informațiile apărute în presă: ”Din nou mă văd nevoit să spun că nu este adevărat”

Gabriel Torje (32 ani) a revenit la Dinamo în această vară, pentru a pune umărul la salvarea clubului. Mijlocașul a dat un randament bun pentru echipa noastră, reușind să marcheze 4 goluri și să ofere o pasă decisivă în cele 10 meciuri în care a fost utilizat în Liga 1.

Însă, numele lui a fost inclus în lista jucătorilor nemulțumiți de Mircea Rednic și de situația de la Dinamo, în urma unui articol apărut în gsp.

Jucătorul lui Dinamo ar fi fost nemulțumit, conform articolului apărut în site-ul menționat anterior, pentru faptul că nu și-ar fi primit decât un salariu, care nu era nicidecum cel anunțat în presă.

”Vreau să încep prin a spune că nu aș pleca niciodată de la Dinamo într-un moment atât de greu. Din nou mă văd nevoit să spun că nu este adevărat ce apare prin presă. Înainte de a scrie un articol, profesionist și corect din partea autorului ar fi să se informeze sau să mă sune direct pe mine pentru a fi sigur că nu greșește și nu oferă lucruri neadevărate atât publicului site-ului, cât și suporterilor lui Dinamo.

În primul rând eu am primit ambele salarii, iar salariul nu este cel scris în articol. Salariul meu este de 3000 de euri, plus bonusuri și poate ajunge maximum până la 5000 de euro.

Așadar, vreau să asigur suporterii lui Dinaom că mintea mea este doar aici și la cum să ieșim mai repede din situația grea în care ne aflăm, nicidecum să plec de la clubul pe care îl iubesc și nu-l pot părăsi într-un asemenea moment”, a transmis Gabi Torje pe contul lui de Instagram.

  • De-a lungul carierei, Torje a evoluat pentru Politehnica Timișoara, Dinamo, Udinese, Granada, Espanyol, Konyaspor, Osmanlispor, Akhmat Grozny, Karabukspor, Sivasspor, AEL și Bandirmaspor. Iar pentru naționala României a adunat 57 de selecții, în care a marcat de 12 ori.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s