David Popovici a doborât un nou record național și a semnat un contract important cu unul dintre cele mai mari branduri din lume

Starul lui Dinamo este în formă maximă și pe finalul acestui an!

Sportivul care a impresionat la Jocurile Olimpice și-a început recitalul la Naționalele de la Miercurea Ciuc (bazin 25m) cu un nou record național la 200 mixt.

David Popovici a reușit cel mai bun an din scurta sa carieră. A doborât mai multe recorduri la juniori (trei medalii de aur la Campionatele Europene de juniori, a doborât două recorduri mondiale de juniori la 100 şi 200 m liber), iar la seniori a câștigat medalia de aur la Campionatele Europene în bazin scurt. Tot în 2021 a bifat și un loc 4 la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în proba de 100 de metri liber.

David Popovici, record național la Campionatul Național

Marți, a debutat la Miercurea Ciuc Campionatul Național în bazin de 25 de metri. David Popovici (CS Dinamo) a fost iar la înălțime: și-a trecut în cont un prim titlu național, cu record național doborât în proba de 200 de metri mixt.

Elevul lui Adrian Rădulescu a încheiat proba în 1:57,56, nou record național la 17, 18, 19+ ani!

David Popovici va înota câte o probă pe zi. astăzi, sportivul va lua startul la 400 metri mixt.

Contract important pentru David Popovici

David Popovici a atras atenția întregii planete cu performanțele din anul 2021. La doar 16 ani a fost prezent la Jocurile Olimpice de la Tokyo, fiind la un pas de medalii. Sponsori importanți l-au abordat pe sportivul român, cea mai recentă colaborare fiind una de prestigiu.

”Sunt încântat să anunț că de astăzi sunt un atlet legat de Arena. Simt că este un lucru foarte important pentru mine, un partener puternic pe care mă pot baza în orice moment. Având Arena de partea mea, mă ot concentra doar la țelurile mele. Viitorul este unul strălucitor!”, a transmis David Popovici.

Arena este o firmă italiană de echipamente sportive, cu atenția concentrată asupra natației. Înființată în urmă cu 48 de ani de Horst Dassler, fiul fondatorului Adidas, a fost cedată către o companie japoneză. Are în acest moment contracte cu sportivi de top din întreaga lumea.

Lasă un răspuns