Ioan Andone, îngrijorat de situația de la Dinamo: ”Nu înțeleg cum nu au deloc orgoliu!”

Ioan Andone nu este foarte optimist când vorbește despre situația în care a ajuns unul dintre marile cluburi din Liga 1.

Dinamo se adâncește din ce în ce mai mult în subsolul ierarhiei, fiind învinsă în ultima etapă și de ultima clasată, Academica Clinceni, cu 1-0. „Câinii” luptă pentru evitarea retrogradării în acest sezon, fiind în pericol de dispariție în cazul în care nu vor continua pe prima scenă și în ediția viitoare a Ligii 1.

Fostul mare fundaș al lui Dinamo susține că ucătorii sunt principalii vinovați pentru această situație deoarece nu își dau interesul pe măsura pretențiilor clubului pe care îl reprezintă. Dinamo a ajuns penultima în clasamentul Ligii 1, iar Ioan Andone deja se teme pentru retrogradare, cu toate că mai este mult de jucat din acest sezon.

„Fălcosul” spune că jucătorii sunt cu salariile la zi, clubul fiind nevoit să facă acest lucru deoarece este în insolvență, astfel că nu au niciun motiv să nu dea totul pe teren.

Ioan Andone recunoaște că nu se aștepta ca Dinamo să nu o învingă pe Academica Clinceni, un club aflat într-o suferință pronunțată.

”Situaţia este foarte grea. Nu mă aşteptam deloc să nu câştige cu Clinceni, o echipă unde sunt scandaluri, fără stabilitate şi fără victorie până acum. Au fost prea multe ocazii care nu s-au fructificat.

Eu nu înţeleg cum fotbaliştii nu au deloc orgoliul că joacă pentru Dinamo. Cred că cei mai mulţi dintre ei sunt mulţumiţi doar că au ajuns în Ştefan cel Mare şi gata.

Sunt cu salariul la zi, nu au probleme, nu ştiu de ce se mişcă aşa cum se mişcă. Dacă dinamoviştii continuă aşa, nu îi văd în regulă, nu îi văd bine deloc. La tradiţia lor, pentru Dinamo, retrogradarea ar fi o tragedie”, a spus Ioan Andone într-un interviu pentru Adevărul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s