”Câinii” fac front comun cu Mircea Rednic: ”Dați-le drumul tuturor! Sunt acolo niște jucători care se cred mai fotbaliști decât sunt”

Dinamo trece printr-o perioadă mai grea decât în sezonul trecut de Liga 1. După 18 etape disputate, echipa noastră se află pe locul 15 în campionat, cu doar 9 puncte acumulate în clasament.

Fotbaliștii de la Dinamo complotează pentru demiterea lui Mircea Rednic. Tehnicianul este însă apărat de Claudiu Vaișcovici. Fostul atacant al ”câinilor”, îi ține partea ”Puriului”, cu care a fost coechipier, și îi critică pe fotbaliști.

”Cu cât trec etape și nu se acumulează puncte și ecartul crește, cu atât e mai rea situația. De la etapă la etapă. Sper să prindem un loc de baraj, asta mai sper. E foarte gravă situația. E o mare bulibășeală în club, vrea toată lumea să conducă, să ia hotărâri, să aibă influență, să fie mai șef decât șefii. Și cu jucătorii ăștia, și fără jucătorii ăștia, ce rezultate a avut Dinamo?

Nimic! Cred că sunt acolo niște jucători care se cred mai fotbaliști decât sunt. Au mai plecat de pe la Dinamo, plângeau că nu li se dă drumul ca să joace în străinătate și nu au realizat cam nimic pe afară, au ajuns înapoi cu coada între picioare. Au jucat, pe unde s-au dus, tot ce joacă și la Dinamo, aproape nimic”, a declarat Claudiu Vaișcovici potrivit sport.ro.

Deian Sorescu, pus la zid de Claudiu Vaișcovici

Deian Sorescu a fost pus la zid de Claudiu Vaișcovici. Fostul jucător s-a enervat din cauza atitudinii fotbalistului şi le cere şefilor din Ştefan cel Mare să îi vândă pe toţi jucătorii care au provocat scandaluri în vestiar.

”Sorescu, când a venit nu atingea terenul de ce fugea, am zis că o să fie jucător foarte bun. Dar a ajuns să facă o mie și una de figuri. Trebuia lăsat să se transfere. Dați-le drumul tuturor, ca să nu mai avem scandaluri. Restul, dacă pot să joace, bine. Dacă nu pot să joace, aduceți alții. «Afară cu Rednic! Afară cu Rednic!».

Cum să-l dai pe Rednic, că e antrenorul, scouterul, avocatul, sponsorul echipei… S-au tot schimbat antrenorii și rezultatele tot proaste sunt. Mulțescu, Uhrin, Bonetti, Rednic nu au fost buni, dar jucătorii au fost excelenți! E clar și o problemă la nivel de jucători, la nivel de profesionalism, de dăruire.

Nu sunt în stare să dea un gol, să apere un rezultat, să stea în teren, să domine un adversar… Și de vină e Rednic! Nu cred că trebuie reformat total lotul, dar cred că trebuie renunțat la Sorescu, Matei și Filip, nu la Mircea Rednic”, a mai adăugat dinamovistul.

  • Dinamo trăieşte periculos în Liga 1. Echipa noastră este pe penultimul loc al clasamentului, cu doar 9 puncte acumulate după 18 etape disputate.”Câinii” vor juca următorul meci pe propriul teren cu Chindia Târgovişte, luni, de la ora 20:30.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s