Răzvan Zăvăleanu a lămurit conflictul dintre banca tehnică și Filip

Dinamo trece prin cea mai grea perioadă din istoria recentă a clubului. În încercarea de a găsi o soluție, sefii echipei din Ștefan cel Mare au convocat o ședință specială. Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a oferit detalii despre ședința susținută alături de ceilalți membri din conducerea clubului.

Mircea Rednic a decis să îi pedepsească pe Steliano Filip și Cosmin Matei, iar Răzvan Zăvăleanu a explicat că nu se împotrivește hotărârilor luate de către antrenor. Totodată, Răzvan Zăvăleanu a dat de înțeles că au existat, într-adevăr, momente de indisciplină din partea jucătorilor, ceea ce l-a făcut pe Mircea Rednic să apeleze la decizia de a-i exclude din lot.

”Am convocat ședința respectivă în ideea de a vorbi despre provocările financiare și sportive. Domnul Badea nu a putut participa.

Evident că am discutat despre relațiile dintre jucători, relațiile cu antrenorul, mai ales că în presă au apărut foarte multe știri despre lucrurile astea. Am încercat să aflăm opinia domnului Rednic, am considerat că nu e cazul să dăm curs unor lucuri care nu au nicio legătură cu realitatea, pentru că nu s-a pus în nicio secundă problema înlocuirii domnului Rednic.

Eu nu cred că există niciun fel de probleme, așa că nu știu de unde au apărut lucrurile astea. Nu s-a pus problema ca Iuliu Mureșan să fie îndepărtat nici înainte nici după ședință. Doar pentru fapte culpabile ar putea fi îndepărtat la cererea noastră adresată judecătorului sindic.

Chiar nu pot să vă spun. Concluzia ședinței a fost că strângem rândurile toți și încercăm să facem front comun. Orice probleme ar fi fost nu pot să le fac publice.

Dincolo de părerile pe care le am eu, am încercat să împărțim foarte bine lucrurile între administrativ și sportiv, Mircea Rednic având mână liberă pe partea sportivă. Putem să spunem că au fost anumite lucruri pe care domnul Rednic nu le-a putut accepta. Sunt de acord cu tot ce hotărăște domnul Rednic pe parte sportivă”, a spus Răzvan Zăvăleanu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s