Răzvan Zăvăleanu: ”Vom reduce lotul la 25 de jucători”. Cine s-ar afla pe ”lista neagră”

Oficialii clubului Dinamo, împreună cu antrenorul Mircea Rednic şi reprezentanţii DDB, s-au întâlnit miercuri seară pentru a discuta despre problemele cu care ne confruntăm.

Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar al echipei Dinamo, a anunțat, joi, că lotul echipei noastre va fi redus la 25 de jucători. Acesta a explicat că este necesar pentru a stabiliza bugetul clubului. Dinamo trebuie să disponibilizeze peste 15 fotbaliști. Mulți dintre ei au fost deja „exilați” la echipa secundă, iar printre ei se află și nume importante precum Cosmin Matei sau Steliano Filip.

”Vom reduce lotul la 25 de jucători. Acum sunt în jur de 40. Rednic are un buget în care va trebui să îi cuprindă pe cei 25 de jucători. Cei care au venit după deschiderea procedurii au clauză unilaterală de desfacere. Pentru cei tineri, preferăm să îi împrumutăm. Sper să nu plece prea mulţi jucători efectiv, ci să fie în continuare în curtea lui Dinamo, dar împrumutaţi.

La Filip putem renunţa doar cu acordul său. Totuşi, nu s-a discutat încă despre jucătorii care vor pleca de la Dinamo, iar principalul motiv a fost evitarea eventualelor neînţelegeri care ar putea apărea înaintea ultimelor trei meciuri din acest an.

Nu am discutat nominal. E evident că lotul este supradimensionat şi că sunt unii jucători cu care Rednic nu se împacă, dar nu am discutat nominal despre jucătorii care urmează să plece pentru a evita orice fel de supărari înaintea celor trei meciuri”, a spus Zăvăleanu la Digi Sport.

Zăvăleanu a oferit detalii și despre concluziile ședinței-maraton de miercuri seara, la care au participat Mircea Rednic, Iuliu Mureșan și alți oameni cu greutate din proiectul DDB.

”Am discutat despre relațiile dintre jucători, despre relația lor cu antrenorul. Au apărut foarte multe știri în ultima perioadă și am încercat să aflu părerea domnului Rednic pe această temă.

(…)Din ce am văzut eu, nu cred că există probleme între Rednic și Iuliu Murșean. Ni s-a explicat de ce au fost îndepărați Filip și Matei, dar nu pot să spun ce s-a discutat. Încercăm să strângem rândurile și să facem front comun”, a mai spus Zăvăleanu, conform sursei citate.

  • Filip și Cosmin Matei se antrenează separat de Dinamo, alături de Nica, Mihaiu, Neicuțescu, Moldoveanu, Dudea și Crețu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s