Video I Câte puncte își propune Rednic în ultimele etape

”Câinii” iși doresct să încheie 2021 cu capul său. Mircea Rednic (59 de ani) a dezvăluit că nu s-a mai confruntat cu astfel de împrejurări, însă a anunțat că echipa noastă și-a propus un obiectiv concret, în ultimele trei jocuri de campionat din acest an.

”Întâlnim o echipă care până acum a făcut demonstrație și ne-a dat o lecție cum se apără, o echipă în 9, 10, e foarte greu să ajungi să îți creezi ocazii. Noi ne-am creat ocazii și nu am marcat. Dacă vrem să câștigăm, trebuie să profităm de ocazii. A fost o săptămână mai complicată, mai grea, cu multe întâlniri, staff cu jucători, jucători între ei, grup de suporteri la Săftica, am avut și noi o ședință la club, sper ca toate astea să se termine odată și să reușim să aducem mult ravnitele puncte.

Vorbim prea mult, meciul de mâine e foarte interesant, toată lumea își dorește o victorie. Ați văzut la Clinceni, de asta suferă și echipa, e vorba de moral, când îți creezi acțiuni, joc, ei au avut un singur gol și au dat gol. Cu Craiova ați văzut ce au făcut cei de la Clinceni, au avut două faze de contraatac și au marcat.

Noi nu marcăm, am rulat toți atacanții, dintr-o jumătate de ocazie, trebuie să dăm gol. Sunt bine organizați, disciplinați. E o echipă formată din muncitori, nu sunt profesori, ingineri, își fac treaba în zona în care sunt puși. Greu ajungi să îți creezi ocazii.

Acolo sunt muncitori, ca să te aperi cum o fac ei, când aveau doi eliminați, au dus-o foarte bine, păcat că au avut câteva decizii ale arbitrilor, care nu au fost corecte.

De aceea spun că meciul de mâine e foarte important. Ne-am propus să luăm cel puțin 5 puncte în ultimele 3 meciuri”, a declarat Mircea Rednic, în conferința de presă premergătoare jocului Dinamo – Chindia.

  • Meciul dintre Dinamo și Chindia Târgoviște se va disputa luni, 13 decembrie, de la ora 20:30, pe Stadionul Dinamo, în cadrul etapei cu numărul 19 din Liga 1.

Lasă un răspuns