Video I Mircea Rednic nu renunță la Dinamo și le-a transmis un mesaj ferm jucătorilor

Dinamo va juca mâine de la ora 20:30, cu Chindia Târgoviște, pe stadionul Dinamo.

Mircea Rednic a susținut în această după-amiază conferința de presă premergătoare partidei, în care, ”Puriul” afirmă că nu va pleca de la Dinamo și a reiterat ideea că va face curățenie în lot în pauza de iarnă.

Tehnicianul lui Dinamo le-a transmis un mesaj clar jucătorilor care nu acceptă concurența și spune că și-a neglijat sănătatea pentru a accepta oferta de a reveni la în Ștefan cel Mare.

”Mai sunt jucători care trebuie să înțeleagă că nu pleacă numai antrenorul în astfel de situații. Mai pleacă și ei, jucătorii. Eu când am venit, am fost foarte clar și deschis, am zis că nu am nimic cu nimeni.

Am venit într-o situație grea, nu mai câștigaseră de 7 meciuri, venisem și după umilința cu Steaua și am zis că le dau șanse tuturor până la finalul anului. Abia apoi voi lua o decizie”, a spus Rednic, în cadrul unei conferințe de presă.

Antrenorul nostru, a mai spus că nici jucătorii aduși în mandatul său nu au un viitor liniștit la Dinamo.

”Nici jucătorii care au venit în perioada mea nu sunt siguri de locul lor. Toți au clauze, așa că putem rezilia la iarnă, toți au acceptat. Când nu sunt rezultate e normal să mai fie aduși jucători. Cât despre mine, nu plec, pentru că am venit într-o situație grea.

Puteam să stau liniștit, aveam programată o operație la șold pentru a-mi pune o proteză. Dar, am renunțat. Am zis să vin și nu cedez așa repede, mai ales că unii jucători nu vor să accepte concurența și deciziile antrenorului. Așa că vor avea și ei de suferit”, a mai spus Rednic.

Lasă un răspuns