Video I Mircea Rednic a anunţat două plecări de la Dinamo după victoria cu Chindia

Dinamo a învins-o pe Chindia, scor 1-0, în ultima partidă din etapa cu numărul 19 din Liga 1.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Carp, în minutul 63. La finalul partidei, Mircea Rednic a anunţat că Matei şi Steliano Filip pleacă de la echipă. De asemenea, antrenorul lui Dinamo i-a transmis un ultimatum şi lui Sorescu.

“E o victorie meritată, muncită, cu puţin noroc, cu un penalty pentru ei care a fost. Am ţipat pe aici şi am zis că n-a fost, dar a fost. E arbitru de Champions League (n.r. – Ovidiu Haţegan).

Zâmbesc şi sunt fericit şi vreau să-mi felicit jucătorii, cu condiţii grele, cu multe şedinţe. A contat mult, trebuie să avem continuitate, situaţia era delicată când am venit aici. Unii jucători n-au putut duce 90 de minute. Carp are calitate, de asta l-am şi adus. Felicitări şi pentru noul căpitan. Are limite, dar se duce la maximum, dă totul, e un mic Hîldan, dar şi el a trecut printr-un moment greu la meciul cu Rapid”, a declarat Mircea Rednic, imediat după ce Dinamo Bucureşti a învins Chindia Târgovişte, scor 1-0.

“Puriul” a luat măsuri radicale la echipă. Steliano Filip şi Cosmin Matei, fotbalişti scoşi din lotul lui Dinamo, după ce ar fi transmis că nu mai evoluează sun comanda lui Mircea Rednic, îşi vor rezilia contractul. Antrenorul a anunţat că nu vor mai juca atât timp cât este pe banca tehnică.

De asemenea, doi dintre atacanţii străini aduşi recent, Tomas Vestenicky şi Marko Nunic, mai au doar câteva zeci de minute pentru a-şi salva locul.

“Unii jucători mai au două meciuri, depinde de ei dacă vor continua. Tomas Vestenicky şi Marko Nunic. E o situaţie complicată, sunt jucători care n-au avut timp, dar decizia se va lua.

Mi s-a demonstrat că vorbeau că n-au nicio treabă cu mine, dar evoluţiile lor nu m-au convins. Nu mai au nicio şansă cât sunt eu antrenor. Matei îşi reziliază contractul, Filip a zis că da, dar să primească salariul până în vară. Dacă pierd, pierd pe mâna mea”, a mai spus Mircea Rednic, la finalul meciului.

Lasă un răspuns