Video I Coșmar pentru Dinamo la Mioveni! Echipa noastră a primit două goluri în prelungiri

Dinamo a fost învinsă de CS Mioveni cu 2-1, în deplasare, într-un joc din etapa a 20-a în Liga 1. Echipa noastră a avut 1-0 în 90 de minute, dar a primit două goluri în minutele 93 și 95.

Golurile întâlnirii de pe stadionul ,,Orăşenesc”, din Mioveni, au fost marcate de către Deian Sorescu, în minutul 62 al jocului, din lovitură de la 11 metri, respectiv Moussa Sanoh, pentru gazde, în minutul 90+3, din penalty, respectiv Bogdan Rusu, în minutul 90+5.

Elevii lui Alexandru Pelici au început „ca din pușcă” și i-au înghesuit pe dinamoviști în propriul careu. Oancea și Scarlatache au ratat primele mari ocazii pentru argeșeni. Mioveni a continuat să domine total prima repriză, Dinamo neintrând în careul lui Ducan.

În minutul 44, Blănaru putea deschide scorul. Scăpat singur cu Iliev, atacantul a luftat incredibil în momentul șutului și a ratat ocazia de a-și duce echipa în avantaj. Gazdele au mai avut o ocazie mare, dar Iliev a parat superb lovitura de ca a lui Garutti la ultima fază a reprizei.

Faza s-a repetat și în minutul 58, cu același deznodământ. „Cap” Garutti – paradă Iliev. Nesperat, Dinamo a obținut un penalty după ce Balaur l-a faultat pe Sorescu în careu.

Același Deian Sorescu a transformat cu emoții și alb-roșii conduceau cu 1-0. Mioveni s-a aruncat în atac și până la urmă a reușit golul egalizator.

Iliev l-a faultat în careu pe Rusu, iar Mousa Sanoh a transformat fără emoții. Nu avea să fie rezultatul final, Bogdan Rusu a marcat pentru 2-1 cu un voleu superb, aducându-le victoria aregșenilor.

În urma acestui rezultat, Dinamo Bucureşti a rămas pe locul 15 în campionat, unde a acumulat 12 puncte din 20 meciuri jucate. De partea cealaltă, CS Mioveni a urcat pe locul 11 în Liga 1, cu 20 de puncte, după 20 de jocuri disputate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s