Video I Reacția lui Mircea Rednic după ce Deian Sorescu a fost ”deposedat” de tricou de către suporteri: ”Sunt și ei la limită!”

Dinamo, penultima clasată în Liga 1, joacă luni pe teren propriu cu Farul Constanța, în etapa cu numărul 21, ultima din acest an. Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a reacționat după ce Deian Sorescu a fost ”deposedat” de tricou de către ”câinii” la finalul meciului cu Mioveni.

”Puriul” a recunoscut că fanii dinamoviști au oprit autocarul echipei, după eșecul de la Mioveni, pentru a discuta cu jucătorii. Antrenorul susține că n-au fost incidente.

„Suporterii au ținut clubul și anul trecut, dar și anul acesta. S-au adunat peste 2,5 milioane de euro! Sunt și ei la limită cu tot ce se întâmplă aici. Nu mi-am expus jucătorii, i-am protejat. Noi am fost opriți prima oară pe autostradă, în câmp, și am decis să mergem la prima benzinărie. Eu am vrut să vorbesc cu fanii, dar ei au spus că vor să discute cu jucătorii. Între timp, am anunțat organele de ordine, ca să fie acolo. N-au fost înjurături sau lucruri de genul ăsta, doar s-a discutat. Am luat soluția cea mai bună, fanii au vorbit cu jucătorii circa 15 minute. N-au fost incidente”, a spus Mircea Rednic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s