Patrick Petre, înapoi la Dinamo? Rednic a dat răspunsul

Dinamo a avut un meci de coșmar, în ultima etapă, la Mioveni, scor 1-2, unde a pierdut meciul deşi a condus până în minutul 90 cu 1-0. Echipa antrenată de Mircea Rednic se pregătește de meciul cu Farul care este programată luni, 20 decembrie, de la ora 20:30, pe stadionul Dinamo. Accesul suporterilor este permis cu aceleași cerințe ca și în vară.

Câțiva jucători au părăsit deja echipa, alții sunt suspendați pentru meciul cu Farul, iar Thomas Vestenicky și Petar Gluhakovic și-au încheiat deja angajamentele cu Dinamo și nu îi vom mai vedea în lotul echipei noastre.

Plamen Iliev a fost aspru criticat de Mircea Rednic după meciul cu Mioveni, după încă un penalty comis de portarul bulgar, iar acesta nu a reacționat bine la criticile lui Rednic și a decis să plece de la echipă, dar oricum soarta lui era deja decisă.

Rămas liber de contract după despărțirea de Dacia Unirea Brăila, Patrick Petre (24 de ani) și cu toate acestea, Mircea Rednic nu se gândește să-l aducă la Dinamo în această iarnă.

Întrebat la conferința de presă premergătoare meciului cu Farul dacă ar fi loc pentru Patrick Petre la Dinamo, Rednic a spus: „Păi nu a fost aici Patrick Petre? El nu s-a impus acolo la echipa lui, nu…

E un jucător cu calități. Ca el, mai am în echipă jucători cu calități, dar nu au reușit să și le exprime. Au nevoie de timp, de răbdare, au nevoie ca în jurul lor să fie jucători cu experiență, jucători buni. Pentru moment noi încă facem căutări”, a spus Rednic.

  • Patrick Petre a jucat la Dinamo patru ani, între 2014 și 2018.
  • Florentin Petre a câștigat trei titluri de campion cu Dinamo, cinci Cupe ale României și o Supercupă.

Ce jucători pleacă de la Dinamo, cu cine rămâne Mircea Rednic

Iată jucătorii care l-au dezamăgit pe Mircea Rednic și care vor pleca până în această iarnă:

  • Plamen Iliev, Răzvan Popa, Alin Dudea, Steliano Filip, Petar Gluhakovic, Constantin Nica, Geani Crețu, Cosmin Matei, Ahmed Bani, Andreas Mihaiu, Robert Moldoveanu, Tomas Vestenicky, Mihai Neicuțescu și Cătălin Țîră.

De asemenea, este incertă situația fotbaliștilor Andre Pinto, Marko Nunic, Mirko Ivanovski și Deian Sorescu. Primii trei au arătat prea puțin în joc, față de ce se aștepta Mircea Rednic, în timp ce Deian Sorescu ar putea fi vândut.

La o numărătoare rapidă putem observa că Mircea Rednic ar putea să se despartă de 18 jucători în această iarnă, însă va fi obligat să aducă alții, mai valoroși, într-un număr la fel de mare.

Iată cum arată lotul lui Dinamo, fără cei 18 jucători care ar putea pleca cât de curând:

  • Portari: Mihai Eșanu, Ștefan Fara.
  • Fundași: Ricardo Grigore, Marco Ehmann, Denis Giafer, David Țone, Andrei Radu, Ionuț Amzar.
  • Mijlocași: Cătălin Carp, Alexandru Răuță, Michel Espionosa, Cătălin Itu, Ionuț Borcea, Antonio Bordușanu, Gabriel Torje, Nikolaus Kainourgios.
  • Atacanți: Cătălin Măgureanu.

”11-le” ideal: Eșanu – Ehmann, Grigore, Giafer, Radu – Carp, Răuță, Itu, Bordușanu, Torje – Măgureanu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s