Cristi Pulhac, despre incidentul dintre suporteri și Deian Sorescu

Ultrașii lui Dinamo și-au ieșit din minți după ce echipa favorită a pierdut încă un meci în Liga 1, scor 1-2 cu Mioveni. Fanii dinamoviști și-au vărsat nervii pe Deian Sorescu. Suporterii „câinilor” l-au chemat pe Sorescu la galerie, i-au smuls tricoul și au aruncat cu el de pământ. Jucătorul lui Dinamo a plecat capul în timp ce fanii țipau nervoși la el.

După ce echipa a plecat spre București, fanii, furioși, s-au luat după autocar și au încercat de mai multe ori să oprească autocarul în care se aflau jucătorii. Mircea Rednic a intervenit să liniştească apele şi le-a transmis telefonic suporterilor să se întâlnească într-o benzinărie. Acest lucru s-a întâmplat în cele din urmă, iar la o benzinări, Mircea Rednic a coborât pentru a discuta cu suporterii, civilizat, însă aceştii au dorit să aibă dialog cu jucătorii, nu cu ,,Puriul”.

Jucătorii ar fi coborât şi ei din autocar, iar suporterii şi-au spus nemulţumirile și toată lumea s-a liniştit şi nu a mai existar nici un incident.

Cristi Pulhac (37 de ani), campion cu Dinamo în 2007, a comentat evenimentele petrecute la finalul meciului CS Mioveni. Pulhac consideră că Sorescu n-ar fi trebuit să-i înfrunte singur pe ultrași și aduce aminte de un alt episod în care fanii lui Dinamo și-au vărsat furia pe jucători.

”Țin minte că s-a oprit meciul atunci la Pitești, când am pierdut titlul. A fost puțină panică. Au intrat vreo 3 inși pe teren, parcă voiau să-i dezbrace pe Zicu și Lucian Goian.

Și eu simțeam presiunea suporterilor la fiecare meci. Dacă pierdeam cu Steaua sau Rapidul, nu mai ieșeam din casă. Se discută atât de mult de situația lui Sorescu, dar au fost situații mult mai grave. Eu am fost alergat de 50-100 de inși, după acel episod despre care nu mai vrea să vorbesc (n.r. – când a cântat maneaua ”Steaua e numai una” alături de Torje și Ropotan). Dar acel eveniment nu m-a făcut să nu joc în continuare. Trebuie să câștigi încrederea antrenorului și fanilor jucând bine.

Ce era să facă Deian Sorescu? De ce s-a dus acolo? Ar fi trebuit să se ducă toți jucătorii la galerie, nu să se ducă doar unul. Când jucam noi, nu se ducea nimeni singur acolo. Ei sunt nervoși.

Cred că fanii au avut prea multă răbdare. E o situație destul de critică, nu știu dacă îi mai salvează cineva. Nu e o situație plăcută, dar putea fi evitată”, a declarat Cristi Pulhac, potrivit gsp.ro.

Cum a comentat Deian Sorescu incidentul cu suporterii

”M-au chemat să vorbesc și m-au tras de tricou și l-au dat jos. Le înțeleg această frustrare, sunt obișnuiți ca Dinamo să fie acolo sus și să nu facă asemenea greșeli.

Îmi găsesc cu greu cuvintele, nu știu ce să zic. Am încetat să mă mai uit la celelalte meciuri, important este ce facem noi”, a declarat Sorescu la finalul meciului de coșmar de la Mioveni.

Gol Deian Sorescu cu Mioveni

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s