Ionuţ Lupescu, pune la zid conducerea lui Dnamo

Dinamo a făcut, luni aseară un nou pas greșit în actuala stagiune, astfel că elevii lui Mircea Rednic au ajuns la nu mai puțin de 14 eșecuri în 21 de meciuri.

Fost fotbalist emblematic al lui Dinamo, Ionuţ Lupescu a vorbit în termeni duri despre viitorul clubului. Asta, după ce aproape zilnic izbucneşte câte un scandal în Ştefan cel Mare, fie nivelul echipei, fie la nivelul conducerii, iar fanii sunt disperaţi de direcţia în care se îndreaptă echipa.

”Kaiser-ul” este de părere că şefii formaţiei din Ştefan cel Mare sunt de învinuit pentru rezultatele echipei, dar şi pentru problemele din afara gazonului.

În plus, Lupescu este de părere că clubul ar mai putea fi salvat, însă ar avea nevoie mai întâi de mai multe schimbări la nivel administrativ.

”Dinamo, din păcate, îşi merită soarta unde este acum. Se fac din ce în ce mai multe greşeli. Nu numai că au fost greşeli în trecut, în continuare se fac greşeli şi de aia este Dinamo unde este.

(n.r. e vreo soluţie să iasă Dinamo din situaţia asta?) Dacă sunt tot oamenii care se implică acum şi se continuă în aşa fel, nu, dacă vor fi oameni mai competenţi, sper să fie bine, să facă treabă mai bună”, a declarat Ionuţ Lupescu, pentru Telekom Sport.

La finalul anului 2021, Dinamo are 12 puncte după 21 de etape şi cea mai slabă apărare din Liga 1, cu 43 de goluri încasate, două peste Clinceni şi o medie de mai multe de două încasate pe meci.

Lasă un răspuns