Iuliu Mureşan dă cărțile pe față: ” S-au adunat mai multe lucruri”

Administratorul special Iuliu Mureșan e la un pas să plece din club, după ce în ultima perioadă s-a aflat mai mult în umbra lui Mircea Rednic.

Iuliu Mureşan se declară foarte nemulţumit de rezultatele echipei noastre. Contactat de un trust de presă, Iuliu Mureșan a spus cu subiect și predicat că a luat o decizie în privința viitorului său la Dinamo.

”Nu pot să spun deocamdată public dacă voi pleca sau nu, dar în mare am luat o decizie. Nu iau hotărâri la cald. Deci voi cântări foarte bine, o să stau să mă gândesc.

În mare parte ştiu ce am de făcut. În aceste zile voi anunţa. Nu ştiu dacă mâine, dar cu siguranţă până la finalul anului. Din păcate s-au adunat mai multe lucruri pe care nu le pot face publice. Jocul echipei mă supără, faptul că am venit cu un gând şi lucrurile s-au transformat.

Cu siguranţă nu este şi nu mă aşteptam la asta. Eu eram obişnuit cu altfel de rezultate, chiar credeam că se pot rezolva altfel lucrurile, dar iată că, din păcate locul pe care ne aflăm spune multe. Şi asta e o consecinţă a modului în care se desfăşoară lucrurile.

Nu trebuie să mă iubesc cu Mircea Rednic, trebuie să colaborăm. Atât!”, a declarat Iuliu Mureşan, pentru fanatik.ro.

Iuliu Mureşan a explicat de ce a absentat la meciul lui Dinamo cu Farul. Acesta a avut de rezolvat o problemă perosnală care nu a putut fi amânată.

”Am avut o problemă personală. Una care nu putea fi amânată şi era stabilită încă dinainte de a veni la Dinamo. Sunt pe drumuri şi am de rezolvat nişte probleme personale în aceste zile, de asta nu am putut fi prezent la meci”, a mai precizat Iuliu Mureşan, pentru sursa citată.

  • 3 echipe a condus Iuliu Mureșan în fotbalul românesc: CFR Cluj, Hermannstadt și Dinamo
  • 2 victorii a avut Dinamo în primele 3 runde cu Iuliu Mureșan director executiv: 3-2 cu Voluntari și 3-1 cu Clinceni
  • 15 etape fără victorie au urmat pentru „câini” după „minunea” din 2 august
  • 2021, cele trei puncte cu Academica

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s