Mihai Eșanu, după înfrângerea cu Farul: ”Simt frustrare”

Dinamo a făcut un nou pas greșit în actuala stagiune, astfel că elevii lui Mircea Rednic au ajuns la nu mai puțin de 14 eșecuri în 21 de meciuri.

Mihai Eșanu, revenit ca titular în poarta lui Dinamo, deplânge situația în care a ajuns clubul din Ștefan cel Mare, care este pe penultimul loc în Liga 1.

„Știam că ne așteaptă un meci greu, am reușit să ne apărăm bine în prima repriză. Din păcate am greșit la o fază fixă și am luat gol, iar de acolo totul a părut imposibil. Situația este destul de dificilă. Anul trecut poate a fost cel mai greu din istoria clubului.

Am sperat că sezonul acesta o să fie diferit, dar a fost interdicția la transferuri, iar de acolo totul a mers prost. Sperăm că după această vacanță să ne relaxăm și când ne reunim să scoatem echipa din situația. Simt frustrare când văd echipa pe locul pe care este. Istoria echipei e alta, niciodată nu a fost așa”, a spus Mihai Eșanu.

Dănciulescu nu a mai rezistat și critică dur juătorii lui Dinamo

La finalul partidei, Ionel Dănciulescu i-a criticat dur pe jucătorii pregătiți de Mircea Rednic. Fostul mare atacant este de părere că jocul lui Dinamo arată teribil și jucătorii îi lasă senzația că nu se cunosc între ei:

„M-am supărat, a fost încă o evoluție dezamăgitoarea a lui Dinamo. Am văzut foarte multe greșeli pe faza defensivă, ați văzut cu toții ce s-a întâmplat la golul 2. Este nepermis să vezi așa ceva! La un moment dat credeam că este un joc de-a șoarecele și pisica.

Parcă am văzut 11 jucători adunați și obligați să joace cu Farul Constanța. Am văzut o echipă debusolată, fără personalitate, unde toți jucătorii stăteau cu capul în pământ. Eu eram un tip optimist, dar nu știu ce se va întâmpla în această iarnă. Ce poți să faci acum? Iar dai 7-8 jucători afară? Pauza e scurtă. Mai sunt 9 partide după pauză, ce poți să scoți de acolo?”, a spus Ionel Dănciulescu, potrivit digisport.ro.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s