Mircea Rendnic continuă să taie în carne vie: „Nu mi se pare corect ca …”

Dinamo – Farul Constanța, meci contând pentru etapa cu numărul 21 din Liga 1, s-a încheiat cu victoria constănțenilor, scor 2-0. Mircea Rednic, antrenorul echipei noastre, a răbufnit la finalul partidei și la criticat aspru pe fundașul Răzvan Popa (24 de ani).

Popa a fost depășit cu ușurință de George Ganea la al doilea gol marcat de Farul, iar Mircea Rednic spune că nu se poate ca un fundaș de la Dinamo să fie driblat într-un asemenea mod. Ganea Jr i-a strecurat mingea printre picioare lui Popa, în careul advers, după care l-a executat pe Mihai Eșanu.

„Nu mi se pare corect ca unui apărător de la Dinamo să îi strecori mingea printre picioare. Nu se poate așa ceva la Dinamo! Am avut probleme mari cu portarii și cu fundașii centrali.

Dau și nume acum. Păi, Popa: ‘Tu ai 5000 pe lună, n-ai jucat la Iași, vii la Dinamo și te ridiculizează Ganea!’. El a ieșit pentru că a zis că nu mai are aer, a intrat puțin răcit. Mulți jucători erau răciți, chiar l-am întrebat pe Iuliu Mureșan dacă putem amâna meciul. Ieri nu ne-am antrenat. O să rămână doar vreo doi fundași centrali”, a spus Mircea Rednic, după eșecul cu Farul Constanța.

Răzvan Popa (23 ani), fost internaţional de tineret, s-a transferat în 2019 la Gaz Metan de la Universitatea Craiova şi a jucat 22 de partide pentru medieşeni în Liga 1 şi una în Cupa României. La 16 ani, Răzvan Popa a fost legitimat la Inter Milano.

Lasă un răspuns