Dănciulescu nu a mai rezistat și critică dur juătorii lui Dinamo: ”Este nepermis așa ceva”

Dinamo a făcut un nou pas greșit în actuala stagiune, astfel că elevii lui Mircea Rednic au ajuns la nu mai puțin de 14 eșecuri în 21 de meciuri.

Mai întâi, spaniolul a nimerit bara în minutul 22, după o combinație superbă cu Grameni, iar peste 4 minute a ratat o șansă uriașă, când a rămas singur cu Eșanu, dar acesta a respins eroic, cu piciorul.

„Câinii” au avut și ei o șansă uriașă în minutul 33, prin Popa, dar Aioani a respins de pe linia porții. Repriza a doua a început cu ocazia lui Romario Pires.

Spaniolul Betancor a deschis scorul în minutul 53, iar peste 3 minute a combinat superb cu Ganea, care a făcut 2-0. Până la final, atacantul spaniol a mai avut o bară și o altă ocazie în aceeași fază.

Ultima șansă a meciului i-a aparținut tot Farului, prin lovitura liberă a lui Adrian Petre.

La finalul partidei, Ionel Dănciulescu i-a criticat dur pe jucătorii pregătiți de Mircea Rednic. Fostul mare atacant este de părere că jocul lui Dinamo arată teribil și jucătorii îi lasă senzația că nu se cunosc între ei:

„M-am supărat, a fost încă o evoluție dezamăgitoarea a lui Dinamo. Am văzut foarte multe greșeli pe faza defensivă, ați văzut cu toții ce s-a întâmplat la golul 2. Este nepermis să vezi așa ceva! La un moment dat credeam că este un joc de-a șoarecele și pisica.

Parcă am văzut 11 jucători adunați și obligați să joace cu Farul Constanța. Am văzut o echipă debusolată, fără personalitate, unde toți jucătorii stăteau cu capul în pământ. Eu eram un tip optimist, dar nu știu ce se va întâmpla în această iarnă. Ce poți să faci acum? Iar dai 7-8 jucători afară? Pauza e scurtă. Mai sunt 9 partide după pauză, ce poți să scoți de acolo?”, a spus Ionel Dănciulescu, potrivit digisport.ro.

Mircea Rednic, mesaj clar pentru conducerea din Ștefan cel Mare

”Nu-mi convine situația. Dar am pierdut 3 fundași centrali, doi ieri (n.r. Pinto și Grigore), azi unul (n.r. Ehmann), la încălzire. Mai mult de jumătate din echipă a lipsit, dacă îi luăm în calcul și pe cei suspendați.

Chiar și așa, nu ne-am prezentat rău. Ok, eșecul e eșec, dar n-am avut ce să fac. A fost un joc util, am mai dat șansă unor jucători care au evoluat mai puțin. După ianuarie, accept să fiu judecat. Până acum, n-a fost ușor.

Farul e o echipă omogenă, joacă de ani buni împreună. Au jucători buni, le lași spațiu, te judecă!

Nu mi se pare corect ca unui apărător de la Dinamo să îi strecori mingea printre picioare. La Dinamo nu se poate așa ceva. Sunt obligat să schimb și voi schimba. De-acum sunt răspunzător 100%! Ai 5.000 pe lună, n-ai jucat la Iași, vii la Dinamo și te ridiculizează Ganea. A ieșit în repriza a doua pentru că spunea că nu mai are aer, a intrat răcit”, a mai spus ”Puriul” la finalul mecilui.

  • În urma acestui rezultat, Dinamo încheie anul 2021 pe locul 15, poziție retrogradabilă, în timp ce Farul Constanța a urcat în zona play-off-ului, pe locul 6.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s