Mircea Rednic, mesaj clar pentru conducerea din Ștefan cel Mare

Dinamo a fost învinsă în ultimul meci al etapei cu numărul a Ligii 1, 0-2, de Farul Constanța și Mircea Rednic a anunțat că nu mai puțin de 14 jucători vor pleca din Ștefan cel Mare în această iarnă.

Echipa noastră a arătat din nou ca o formație fără speranță, iar situația este cu adevărat disperată din punct de vedere sportiv.

Mircea Rednic a vorbit la final despre partida cu dobrogenii, dar și despre planurile „câinilor” pentru fereastra de mercato.

”Nu-mi convine situația. Dar am pierdut 3 fundași centrali, doi ieri (n.r. Pinto și Grigore), azi unul (n.r. Ehmann), la încălzire. Mai mult de jumătate din echipă a lipsit, dacă îi luăm în calcul și pe cei suspendați.

Chiar și așa, nu ne-am prezentat rău. Ok, eșecul e eșec, dar n-am avut ce să fac. A fost un joc util, am mai dat șansă unor jucători care au evoluat mai puțin. După ianuarie, accept să fiu judecat. Până acum, n-a fost ușor.

Farul e o echipă omogenă, joacă de ani buni împreună. Au jucători buni, le lași spațiu, te judecă!”, a declarat Rednic la final.

Rednic a vorbit și despre strategia din vară. S-a luat de stoperul Răzvan Popa, căruia i-a dezvăluit salariul. Popa a fost ridiculizat de George Ganea la golul doi al Farului.

”Nu mi se pare corect ca unui apărător de la Dinamo să îi strecori mingea printre picioare. La Dinamo nu se poate așa ceva. Sunt obligat să schimb și voi schimba. De-acum sunt răspunzător 100%! Ai 5.000 pe lună, n-ai jucat la Iași, vii la Dinamo și te ridiculizează Ganea. A ieșit în repriza a doua pentru că spunea că nu mai are aer, a intrat răcit”, a mai spus ”Puriul” la finalul mecilui.

  • În urma acestui rezultat, Dinamo încheie anul 2021 pe locul 15, poziție retrogradabilă, în timp ce Farul Constanța a urcat în zona play-off-ului, pe locul 6.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s