Mircea Rednic a anunțat salarile lui Kainourgios, Nunic și Carp

Dinamo a făcut un nou pas greșit în actuala stagiune, astfel că elevii lui Mircea Rednic au ajuns la nu mai puțin de 14 eșecuri în 21 de meciuri.

Mircea Rednic a dezvăluit la final partida cu dobrogenii, salariile jucătorilor pe care i-a adus în Ștefan cel Mare. Totodată, „Puriul” anunțat că vor pleca 14 jucători din ”Groapă”.

Rednic susține că fotbalistul Răzvan Popa, încasează 5.000 de euro nemeritat, în timp ce Nikolaos Kainourgios, Marko Nunic și Cătălin Carp sunt plătiți mult mai prost.

”Răzvan Popa are 5.000 de euro pe lună, nu a jucat la Iași, mergi la Dinamo și te ridiculizează Ganea… Eu am adus jucători de 2.000 de euro, Nikos (Nikolaos Kainourgios) are 3.000, Nunic (Marko Nunic) și Carp (Cătălin Carp) au 4.000 de euro”, a declarat Mircea Rednic la finalul meciului Dinamo – Farul Constanța, scor 0-2.

Mai mult, „Puriul” a răbufnit la finalul partidei și la criticat aspru pe fundașul Răzvan Popa (24 de ani).

”Popa a fost depășit cu ușurință de George Ganea la al doilea gol marcat de Farul, iar Mircea Rednic spune că nu se poate ca un fundaș de la Dinamo să fie driblat într-un asemenea mod. Ganea Jr i-a strecurat mingea printre picioare lui Popa, în careul advers, după care l-a executat pe Mihai Eșanu.

Nu mi se pare corect ca unui apărător de la Dinamo să îi strecori mingea printre picioare. Nu se poate așa ceva la Dinamo! Am avut probleme mari cu portarii și cu fundașii centrali”, a spus Mircea Rednic, după eșecul cu Farul Constanța.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s