Rivalii, dezamăgiți de ce s-a întâmplat la Dinamo: “Brutală despărțire”

Dinamo traversează o perioadă complicată din toate punctele de vedere și pare mai aproape de retrogradare ca niciodată. Clubul, prin administratorul special Iuliu Mureșan, l-a demis azi pe Mircea Rednic, antrenorul care are susținerea fanilor și care anunțase că are un plan de a resuscita echipa începând din luna ianuarie.

Președintele de la Rapid, Daniel Niculae (39 de ani), este de părere că Iuliu Mureșan nu putea sacrifica 15 jucători în această iarnă, dar în același timp critică modul în care Rednic a fost demis

“E foarte greu să sacrifici o întreagă echipă. E foarte greu să formezi un grup când nu te ajută rezultatele, jucătorii se ascund și nu dau 100% din calitățile pe care le posedă. Presiunea e uriașă la Dinamo. E păcat că s-a ajuns aici, la o despărțire de acest gen. Trebuiau să se pună la o masă, să discute.

A fost cam brutală despărțirea, nu cred că așa trebuie să se procedeze. Mircea Rednic este antrenorul care m-a promovat. Ultima oară când am lucrat cu nea Mircea am câștigat campionatul”, a spus Daniel Niculae, potrivit digisport.ro.

Mircea Rednic, după ce a fost demis

”Mă duc la Săftica. Îmi iau lucrurile, predau totul și plec. Îmi văd de viața mea! Doar nu o să stau acum să mă rog de Mureșan să rămân la Dinamo”, a spus Rednic.

”Puriul” nu se aștepta la un astfel de final, cel puțin în acest moment, a spus că nu a semnat nicio reziliere și că așteaptă să vadă ce i se va propune din partea conducerii.

”Este surpriza vieții mele, nu credeam vreodată că mi se poate întâmpla așa ceva. Vreau să văd și ce-mi propun ei ca să reziliem, pentru că eu nu am semnat nimic.”

Flavius Stoica, prima reacţie după ce a devenit antrenorul lui Dinamo

”Eu sunt gata să mă înham la muncă, mai multe detalii o să vă dau de mâine încolo. Doar atât pot să spun: «Hai, Dinamo!». Vom face posibilul și imposibilul să continuăm în Liga 1”, a declarat Flavius Stoican.

Al 4-lea antrenor al lui Dinamo din acest sezon ar fi avut o reacţie memorabilă în care a fost sunat pentru a-l înlocui pe Mircea Rednic.

”Sunt gata de performanță, ați tras biletul câștigător!”, le-ar fi spus Flavius Stoica lui Iuliu Mureşan şi Răzvan Zăvăleanu, potrivit gsp.ro.

Lasă un răspuns