Iuliu Mureșan continuă atacurile la adresa lui Mircea Rednic. Ce se va întâmpla cu echipa după venirea lui Flavius Stoican

Dinamo e în criză totală de rezultate și bani, iar oficialii l-au dat afară pe Mircea Rednic chiar înainte de Crăciun. Iuliu Mureșan, care l-a adus pe Flavius Stoican, a anunțat că schimbă strategia pentru perioada de transferuri din iarnă.

Mircea Rednic își dorea să facă o adevărată revoluție în lotul lui Dinamo și să dea afară 15 jucători. Iuliu Mureșan a anunțat însă că acest lucru nu va întâmpla niciodată în mandatul lu Flavius Stoican. „Câinii” își vor aduce maxim patru sau cinci nume noi.

”Am început deja să vorbesc cu Flavius despre lot, despre jucători, despre transferuri.

Nu vor pleca 15 jucători, așa cum își dorea Mircea Rednic. Probabil că vor pleca patru sau cinci jucători și vor veni alții în schimb”, a spus Iuliu Mureșan, potrivit digisport.ro.

Noi dezvăluiri despre demiterea lui Mircea Rednic

Au ieșit la iveală alte două nume care şi-au dat acordul pentru demiterea lui Mircea Rednic. Este vorba despre două persoane cu greutate de la echipa din Ştefan cel Mare, Marian Iuhasz și Gheorghe Nițu.

Cei doi oameni de afaceri au sprijinit clubul cu bani în mai multe rânduri și au fost cei care i-au spus lui Mureșan că își dau acordul pentru îndepărtarea „Puriului”, anunţă gsp.ro. Cei doi au ajutat Dinamo foarte mult în ultima perioadă. Au plătit primele de instalare la transferurile lui Plamen Iliev și Cătălin Carp, dar și salariile lui Petar Gluhakovic.

Mai mult, în noiembrie, Marin Iuhasz, care deține în nume propriu un procent de 0,31% din valoarea masei credale și 0,40% din valoarea creanțelor votante, a fost ales membru în Comitetul creditorilor. Nu a fost singurul ajutor al acestuia pentru Dinamo.

La 17 decembrie 2020, omul de afaceri Marian Iuhasz a donat 100.000 lei pentru ca Dinamo să poată plăti restanțele salariale față de angajații din zona administrativă a clubului. Al doilea împrumut, în valoare de 40.000 de lei, a fost făcut prin societatea lui, Delta Glass SRL, la 3 februarie 2021, mai spune sursa citată.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s