Ionel Ganea îl susține pe Mircea Rednic și îl condamnă pe Filip: ”Nu știu cine o să țină un jucător ca el”

Decizia că Mircea Rednic să fie demis a surprins toată suflarea dinamovistă, nu atât prin decizia în sine, dar felul în care s-a ajuns în acest punct.

Fostul elev a lui Mircea Rednic cu care a cucerit ultimul titlu al lui Dinamo în Liga 1, în 2007, a extplicat la PlaySport Live că nu a avut probleme cu „Puriul” în perioada în care au colaborat și chiar i-a luat apărarea acestuia în războiul cu jucătorii.

Totodată. ”Ganezul” este de părere că Rednic era antrenorul potrivit pentru Dinamo, dar nu a avut jucătorii potriviți cu care să lucreze. De asemenea, fostul atacant al naționalei României a pus sub semnul întrebării munca lui Iuliu Mureșan în Ștefan cel Mare și i-a transmis un mesaj ferm lui Steliano Filip, despre care s-a spus că a generat răscoala împotriva lui Mircea Rednic.

”O situație foarte neplăcută din toate punctele de vedere. Mi-e să nu ajungă ca Sibiul. Nu știu dacă domnul Mureșan este omul potrivit să conducă Dinamo. Ținând cont că la Sibiu a fost un management defectuos. Așa o văd și la Dinamo acum.

Eu zic că a fost Mircea Rednic a fost potrivit pentru Dinamo, dar neavând jucători cu experiență… Și cred că și lui Flavius îi va fi foarte greu.

Eu nu am avut probleme cu Rednic. Mie mi se pare că unii jucători prea nu se respectau pe ei, colegii și antrenorul. Greșește foarte mult Filip. Nu știu cine o să țină un jucător ca el, nu numai la Dinamo. El a greșit în foarte multe meciuri, s-au luat multe goluri pe partea lui. Eu cred că ar trebui să fie mai concentrat la fotbal, să își vadă de treaba lui și să lase antrenorul să își facă treaba.

Alegerea pe care au făcut-o… (n.r. Flavius Stoican) Eu cred că fără jucători îi va fi foarte greu. Dacă rămân cu jucătorii ăștia nu se salvează de la retrogradare”, a spus Ionel Ganea la PlaySport Live.

Un gând despre &8222;Ionel Ganea îl susține pe Mircea Rednic și îl condamnă pe Filip: ”Nu știu cine o să țină un jucător ca el”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s