Iuliu Mureșan își RETRAGE declarația: ”Ne descurcăm și fără banii DDB”

Dinamo e în criză totală de rezultate și bani, iar oficialii clubului l-au dat afară pe Mircea Rednic chiar înainte de Crăciun. Iuliu Mureșan, care l-a adus pe Flavius Stoican, a recunoscut că a greșit când a criticat fanii. Acesta a recunoscut că declarațiile sale au venit din cauza presiunii. Dar Mureșan speră ca suporterii cotizanți din DDB să susțină în continuare echipa:

”Am fost sunat de doi suporteri din DDB. Am avut o discuție în contradictoriu, dar civilizată. A fost o greșeală și mi-o retrag. Fără DDB nu se poate salva Dinamo pentru că DDB a dat două milioane și ceva de euro. Îmi pare rău, sper să vină înapoi și să vină mai mulți cotizanți și membri decât sunt la ora actuală.

Acum eu nu cred că Peluza Cătălin Hîldan și DDB și toți susținătorii lui Dinamo sunt fanii unei persoane. Nu sunt nici ai meci, nici ai lui Badea, nici ai nimănui. Cred eu. Ei trebuie să fie și sunt fanii clubului Dinamo, indiferent de cine ocupă vremelnic funcții la Dinamo. Deci, nu știu dacă o să fie mulți care se vor retrage din această cauză, mai ales că acest lucru nu este susținut de rezultate din păcate”, a spus Iuliu Muresan pentru playsport.ro.

Administratoru special a lui Dinamo, a stârnit și multă indignare în rândul fanilor dinamoviști prin decizia de a-l demite pe Mircea Rednic.

Nu neapărat decizia în sine, dar felul în care a fost pusă în aplicare, dar și comunicarea de după a lăsat mult de dorit. În această dimineață la Playsport, Iuliu Mureșan a încercat să explice încă o dată motivele care au dus la demiterea lui Mircea Rednic:

”Mie personal mi-e rușine de situația care este la Dinamo și am un disconfort foarte mare din cauza penultimului loc, din cauza faptului că am făcut doar 12 puncte în atâtea etape. În ultimele 3 etape Mircea s-a angajat să facă 5 puncte și a făcut doar 3. Nu mai ai satisfacții”, a explicat oficialul dinamovist pentru sursa mai sus citată.

”Nu văd de ce trebuie să ne ținem de niște oameni cărora nu le-a ieșit. Deci asta e valabil și pentru mine. Mă includ și eu în categoria asta. Sigur că eu am o contribuție mai mică la cum se prezintă jucătorii în teren, eu mai mult organizatoric și eventual la unele transferuri am avut cuvânt de spus. După aceea m-am retras că l-am lăsat pe Mircea Rednic.

Dacă era pe locul 1 sau 2 și aveam 40 de puncte era într-adevăr o nedreptate. Dar așa… Trebuie făcut ceva ca să facem un șoc la echipă. Și șocul care putea fi? Să plătească aceste persoane pentru lipsa de rezultate”, a mai explicat Mureșan pentru playsport.ro.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s