Răzvan Zăvăleanu, a explicat cum s-a ajuns la demiterea lui Mircea Rednic

Decizia că Mircea Rednic să fie demis a surprins toată suflarea dinamovistă, nu atât prin decizia în sine, dar felul în care s-a ajuns în acest punct.

Administratorul judiciar al clubului, Răzvan Zăvăleanu, a explicat cum s-a ajuns aici și de ce s-a luat decizia:

,,În primul rând, rezultatele sportive ale echipei ne-au făcut pe toţi să credem că situaţia va fi greu de remediat dacă nu se va produce un şoc la echipă. Am sperat că la meciul cu Farul se va produce revirimentul de care avem nevoie, dar aţi văzut meciul, acest lucru nu s-a întâmplat. Până la urmă, domnul Mureşan a preferat să taie în carne vie şi să aleagă o altă soluţie. Era momentul cel mai prielnic, având în vedere că vine pauza asta. Se pot stabili lucrurile cu lotul de jucători, pregătire şi tot ce trebuie.

Independent de ceea ce s-a întâmplat în bucătăria clubului, nu am vorbit urât niciodată despre nimeni, tocmai pe ideea că am oferit suport total. Am încercat să fim o echipă. Nu o să modific aceste lucruri. Au fost tot felul de motive, dar prefer să rămânem în zona cavalerismului şi să nu discutăm despre aceste lucruri. Cert este că elementul primordial au fost rezultatele foarte rele.

Ce urmează după numirea lui Stoican: ,,Urmează să ne spună părerea lui despre lot şi să ne sfătuim, aşa cum stă bine unei echipe. Să discutăm, să alegem soluţiile pe care împreună le considerăm cele mai bune. Nu mă refer aici la mine, ci la antrenor, director sportiv şi administratorul special, care sunt specialişti şi trebuie să se poată pronunţa”.

Mircea Rednic, după ce a fost demis

”Mă duc la Săftica. Îmi iau lucrurile, predau totul și plec. Îmi văd de viața mea! Doar nu o să stau acum să mă rog de Mureșan să rămân la Dinamo”, a spus Rednic.

”Puriul” nu se aștepta la un astfel de final, cel puțin în acest moment, a spus că nu a semnat nicio reziliere și că așteaptă să vadă ce i se va propune din partea conducerii.

”Este surpriza vieții mele, nu credeam vreodată că mi se poate întâmpla așa ceva. Vreau să văd și ce-mi propun ei ca să reziliem, pentru că eu nu am semnat nimic.”

Flavius Stoica, prima reacţie după ce a devenit antrenorul lui Dinamo

”Eu sunt gata să mă înham la muncă, mai multe detalii o să vă dau de mâine încolo. Doar atât pot să spun: «Hai, Dinamo!». Vom face posibilul și imposibilul să continuăm în Liga 1”, a declarat Flavius Stoican.

Al 4-lea antrenor al lui Dinamo din acest sezon ar fi avut o reacţie memorabilă în care a fost sunat pentru a-l înlocui pe Mircea Rednic.

„Sunt gata de performanță, ați tras biletul câștigător!”, le-ar fi spus Flavius Stoica lui Iuliu Mureşan şi Răzvan Zăvăleanu, potrivit gsp.ro.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s