Ioane Andone îi cere demisia lui Mureșan și îl face praf pe Steliano Filip

Dinamo are un parcurs de coșmar în actuala stagiune de Liga 1, echipa noastră are probleme pe toate palierele, iar toate aceste lucruri se văd în clasament. Cu 14 eșecuri în 21 de meciuri, „câinii” au schimbat din nou antrenorul. Acestă decizie a venit ca un adevărat șoc pentru dinamoviști!

Prietenul lui Mircea Rednic, Ioan Andone, îl face praf pe Steliano Filip şi îi cere demisia şi lui Iuliu Mureşan, cel l-a dat şi pe el afară, când era la CFR Cluj. Ioan Andone crede că atât Mircea Rednic, cât şi Iuliu Mureşan, trebuiau să plece de la Dinamo. Doar antrenorul a fost sacrificat după un an dezastruos.

”Şi Mircea Rednic a greşit, dar şi Mureşan. Unul îl aştepta pe celălalt să greşească. Trebuiau să plătească amândoi. Trebuia să aducă alt preşedinte sau administrator special care să se priceapă, care să ştie exact situaţia lui Dinamo. Din primăvară o să vedeţi scandal acolo, cu galeria, cu lumea. Dacă nu era DDB-ul, Dinamo era în faliment acum, Dinamo nu mai exista sau poate era în liga a 4-a”, a spus Ioan Andone, pentru antenasport.ro.

”Fălcosul” a vorbit şi despre marea greşeală a lui Mircea Rednic: ”Mircea aici a făcut o greşeală! În fiecare săptămână, el a avut război cu vestiarul! Nu poţi la infinit cu războaie peste războaie. Tu trebuie să ai războaie cu adversarii, cu arbitrii, cu toata lumea trebuie sa ai, dar nu cu echipa ta! Echipa ta trebuie să fie un tot unitar. Acolo nu au fost lucrurile în regulă de la bun început. Era greu în 2-3 săptămâni să dai afară 14 jucători şi să aduci 14. A fost iarăşi o greşeală a lui Mircea. Şi dacă voia să aducă 14 jucători, nu trebuia să declare”, a mai spus Ioan Andone.

Ioan Andone l-a făcut praf pe Steliano Filip

Flavius Stoican, cel care i-a luat locul lui Mircea Rednic la Dinamo, a discutat trei ore cu fanii DDB şi le-a promis că cine nu-şi va da interesul va zbura în tribună.

”A avut rezultate şi nu ştiu eu?”, a comentat Steliano Filip într-un dialog pe Instagram cu unul dintre moderatori doardinamo.com, după demiterea lui Rednic.

Ioan Andone l-a făcut praf pe Steliano Filip după această remarcă.

”Filip, câtă minte are el… N-are. El trebuia să fie un căpitan la Dinamo, să fie liderul de acolo. Un jucător care a trecut pe la echipa naţională şi n-a reuşit în străinătate la nicio echipă. Cea mai bună perioada a lui ca fotbalist a fost la Dinamo. Atunci îţi pui mari semne de întrebare asupra unui jucător, care are 3-4 experienţe în străinătate şi nu reuşeşte să joace. Avea valoare de campionatul românesc. El se supraliciteaza pe el, aici e problema”, a mai spus Ioan Andone.

Lasă un răspuns