Stoican vrea să continuie planul lui Mircea Rednic: ”O să discut”

Al cincilea mandat al lui Rednic în Ştefan cel Mare s-a încheiat după doar 11 meciuri, iar Flavius Stoican a fost instalat în locul său.

Din toate transferurile făcute de ”Puriu”, aproape niciunul nu a fost un succes, iar noul tehnician vrea să pună un nou plan la cale, unul gândit şi de Rednic şi despre care s-a mai discutat.

Fiind un apropiat al clubului, Mircea Lucescu vrea să îi ajute pe ”câini”, aşa cum a făcut-o şi mai devreme în acest an, când şi-a dat acordul pentru un amical Dinamo Kiev – Dinamo, organizat cu scopul de a se strânge fonduri.

”Il Luce” a afirmat că ar fi dispus să trimită câţiva jucători tineri împrumut în Ştefan cel Mare, atât timp cât îi permite clubul, iar Flavius Stoican plănuieşte să ia legătura cu Lucescu pentru a discuta mutările.

”O să am o discuţie şi cu nea Mircea Lucescu, am înţeles că vrea să ajute.

Avându-l antrenor atât timp la Şahtior Doneţk, cu atât mai mare este încrederea. Ştiu sigur că dumnealui e un sufletist şi un om care ajută mereu. Acum, să vedem cum va putea”, a declarat Flavius Stoican, pentru gsp.ro.

Mircea Lucescu susține că ar fi dispus să discute cu oficialii echipei Dinamo Kiev pentru a-i convinge să lase mai mulți tineri jucători de la echipă să meargă la Dinamo pentru a-o ajuta pe „câini” să se salveze de la retrogradare.

”Dacă s-ar putea, aş încerca să conving conducerea, câţiva dintre jucătorii mai tineri, cu perspectivă de a ajunge la echipa naţională, să poată juca într-un campionat străin. Dar nu depinde de mine şi nu eu pot să iau decizii.

Se fac eforturi mari să o salveze şi ar fi foarte bine, pentru că nu s-ar întârzia revenirea în prim plan a unui brand şi a unei echipe cu un trecut extraordinar. Îmi doresc foarte tare să înceapă construcţia acelui stadion şi atunci văd viitorul lui Dinamo în roz”, a declarat Mircea Lucescu.

  • Dinamo Kiev a evoluat în grupele Ligii Campionilor pentru al doilea an la rând, însă nu a putut trece de prima rundă, din pricina adversarilor înfruntaţi.
  • Repartizaţi într-o grupă cu Bayern Munchen, Benfica şi Barcelona, Dinamo Kiev a reuşit să însumeze doar un punct, clasându-se pe ultimul loc.
  • Dinamo Kiev se află pe locul 2 în clasamentul din Ucraina, cu 45 de puncte, la două în spatele celor de la Șahtar Donețk. Echipa condusă de Mircea Lucescu are 14 victorii, trei remize și o înfrângere în cele 18 meciuri jucate în sezonul 2021 – 2022.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s