Mircea Lucescu, aproape să cumpere Dinamo: ”Acesta este singurul lucru care m-ar atrage”

Dinamo are un parcurs de coșmar în actuala stagiune de Liga 1, echipa noastră are probleme pe toate palierele, iar toate aceste lucruri se văd în clasament. Cu 14 eșecuri în 21 de meciuri, „câinii” au schimbat din nou antrenorul. Acestă decizie a venit ca un adevărat șoc pentru dinamoviști!

La un moment dat a fost propusă varianta Mircea Lucescu investitor în Ştefan cel Mare. Acum, tehnicianul în vârstă de 76 de ani spune că singurul lucru care l-ar putea face să revină la Dinamo este construirea noului stadion.

”Problema de la Dinamo nu a început acum. A început în `90 când au dat drumul la 12 jucători. Trebuie să ai un nucleu de jucători care să ducă filosofia și spiritul echipei.

Nu pot să spun absolut nimic. Totul a fost doar o minciună. Încă din `90, lucrurile s-au stricat. A fost doar o discuție cu Lupescu despre preluarea clubului. Singurul lucru care m-ar atrage ar fi construirea stadionului. Dacă va dura patru ani, nu voi mai fi în fotbal.

Nimeni nu cunoaște în momentul de față care sunt datoriile lui Dinamo. Să sperăm că suporterii nu se vor retrage. Eu nu cred că ei nu dădeau socoteală pentru ceea ce făceau. Se dădeau oameni serioși. Trebuie să existe o transparență”, a declarat Mircea Lucescu, pentru Digisport.

Un gând despre &8222;Mircea Lucescu, aproape să cumpere Dinamo: ”Acesta este singurul lucru care m-ar atrage”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s