Răzvan Zăvăleanu, mesaj adresat suporterii dinamoviști. Ce spune despre campania de transferuri din această iarnă

Dinamo a ajuns la al șaptelea antrenor în acest an. Echipa a fost pregătită de Jerry Gane, Gheorghe Mulțescu, Dusan Uhrin, Sorin Colceag, Dario Bonetti și Mircea Rednic, iar acum a ajuns pe mâinile lui Flavius Stoican, cel care revine la echipa de la care a plecat în 2015.

Demiterea lui Mircea Rednic a stârnit un adevărat război în rândul suporterilor dinamoviști. Iuliu Mureșan, cel care și-a asumat îndepărtarea antrenorului, și-a atras oprobriul fanilor, cei care i-au acuzat și pe șefii DDB pentru lipsa de reacție.

Poziția suporterilor din Ștefan cel Mare au fost taxată însă de Răzvan Zăvăleanu, administratorul special al clubului. Acesta le-a transmis fanilor că nu este de acord cu derapajele la adresa lui Iuliu Mureșan și le cere susținătorilor să fie alături de echipă și de acum înainte, chiar și cu Flavius Stoican pe bancă.

”Știu că unii suporteri au fost supărați după decizia de demitere a lui Mircea Rednic, însă trebuie să înțeleagă că toate eforturile noastre merg în favoarea lui Dinamo. Mereu am recunoscut meritele suporterilor din DDB, iar, fără banii donați de suporteri, Dinamo nu ar fi putut supraviețui.

Au fost unele atacuri fără menajamente la adresa domnului Mureșan, cu care nu sunt de acord și pe care le condamn. Dar le cer fanilor să fie alături de echipă și să sprijine în continuare Dinamo”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, potrivit fanatik.ro.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a vorbit și despre ceea ce înseamnă, pentru anumiți jucători, venirea lui Flavius Stoican pe postul de antrenor principal.

În plus, Răzvan Zăvăleanu spune că, spre deosebire de perioada în care Mircea Rednic se afla pe banca tehnică, va exista o consultare între antrenor și conducerea clubului.

”Este o perioadă pe care trebuie să o gestionăm foarte atent. Venirea lui Flavius Stoican reprezintă o nouă șansă pentru anumiți jucători. Alții vor pleca oricum, indiferent cine ar fi fost antrenor.

Flavius Stoican va face în aceste zile o evaluare a lotului și apoi va urma o consultare alături de cei din conducerea clubului. Pentru că de acum trebuie să existe o consultare.

Cu domnul Rednic nu s-a întâmplat asta. El a făcut ce a vrut. De acum nu se va mai întâmpla asta. Scopul nostru este să ajutăm Dinamo. Echipa este cea mai importantă și toate deciziile pe care le luăm trebuie să le luăm în favoarea echipei”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu.

În încheiere, Răzvan Zăvăleanu a declarat faptul că, în această iarnă, Dinamo va perfecta mai multe transferuri de jucători.

”Vom discuta cu Flavius Stoican și o să vedem care sunt jucătorii pe care îi vom transfera pentru că va trebui să ne mișcăm în această iarnă și să aducem jucătorii de care avem nevoie”, a încheiat Răzvan Zăvăleanu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s