Deian Sorescu, apărat de un fost căpitan al lui Dinamo. Ce spune despre perioada petrecută în Ștefan cel Mare

Dinamo are un parcurs de coșmar în actuala stagiune de Liga 1, echipa noastră are probleme pe toate palierele, iar toate aceste lucruri se văd în clasament. Cu 14 eșecuri în 21 de meciuri, „câinii” au schimbat din nou antrenorul. Mircea Rednic a fost demis, iar locul acestuia a fost luat de către Flavius Stoican.

Paul Anton a vorbit despre greutăţile de la Dinamo din sezonul trecut. Fostul căpitan a lui Dinamo, a plecat din Ștefan cel Mare la startul acestui sezon, sătul de problemele pe care le-a întâmpinat la echipa noastră. Acum, fotbalistul s-a decis să dezvăluie ce s-a întâmplat în sezonul trecut şi cum a reuşit echipa la care el a fost căpitan să evite in extremis retrogradarea în liga secundă.

Mijlocașul nu a mai dorit să continue în Ștefan cel Mare, după ce problemele financiare au fost din ce în ce mai mari.

”Doar cei care am fost acolo știm cât am suferit și cât suflet am pus să scoatem echipa din situația în care intrase fără să avem noi vreo vină. Dacă e să vorbim de vinovați, nu sunt aceia nici DDB, nici actualii conducători, dar nici noi, jucătorii!

Pentru mine, personal, dincolo de amăgirea generală, problemele au început în iarnă. Puteau să se rezolve și nu s-a dorit. Din cei 14 jucători parcă aduși de Cosmin Contra, după probleme apărute am rămas vreo 4-5. Apoi, tot mai puțini. Dar chiar și așa cred că aveam un lot bun la momentul acela. Cu liniște, eu sunt convins că ne puteam bate chiar și la play-off. Dar ce a urmat… Să nu știi unde te antrenezi, să nu ai habar dacă stai sau nu în cantonament… Noi ne-am tot ambiționat, să demonstrăm cu nu suntem jucători slabi, să ignorăm tot ce e negativ în jur.

Pe final de sezon ne-a ieșit, am salvat și echipa, și pe noi înșine. Pentru că, să fim corecți: cine voia să aibă în CV o retrogradare istorică, retrogradarea lui Dinamo?! Însă, al doilea an, după asta, cu aceleași probleme, e imposibil! Nu se mai putea”, a dezvăluit Paul Anton, conform playsport.ro.

Paul Anton îl apără pe Sorescu

Actualul jucător al echipei Ponferradina, din liga a doua din Spania s-a referit şi la problemele lui Deian Sorescu.

Ultrașii lui Dinamo și-au ieșit din minți după ce echipa favorită a pierdut încă un meci în Liga 1, scor 1-2 cu Mioveni. Fanii dinamoviști și-au vărsat nervii pe Deian Sorescu. Suporterii „câinilor” l-au chemat pe Sorescu la galerie, i-au smuls tricoul și au aruncat cu el de pământ. Jucătorul lui Dinamo a plecat capul în timp ce fanii țipau nervoși la el.

”Pentru episodul ăsta îmi pare nespus, nespus de rău… Nu merită Deian așa ceva… Niciun jucător nu merită, că nu poate și nu trebuie să plătească un jucător sau unii jucători doar pentru tot ce se întâmplă. Dar Deian, cu atât mai mult nu merită! E de trei ani acolo, și ani grei, foarte grei!

A evoluat bine, a juns la națională de la Dinamo deși părea incredibil pentru un club în situația lui Dinamo să dea jucători la națională… Merită mai mult respect! Știu cât suflet pun fanii dinamoviști, eu le respect dăruirea, merg sute de kilometri după echipă, dar respectul trebuie să fie reciproc”, a spus Paul Anton, conform sursei citate.

Lasă un răspuns