Handbal I Anul nou vine cu vești bune pentru fanii dinamoviști! Un alt ”dulău” și-a prelungit contractul cu Dinamo

”Sunt foarte fericit să continui în familia Dinamo. Sper ca împreună să reuşim să devenim o echipă de top în Europa şi să câştigam cât mai multe trofee”, a declarat Bizău, care poate evolua atât ca inter, dar şi pe postul de centru.

Octavian Bizău (24 ani) s-a alăturat campioanei României în vara anului 2020, iar timp de doi ani a contribuit la toate succesele echipei Dinamo. În acest sezon, Bizău a avut o contribuţie majoră la victoria cu Lomza Vive Kielce, din Champions League, în care a marcat 7 goluri, fiind ales în echipa ideală a etapei.

”Octavian BIZĂU a semnat prelungirea contractului cu Dinamo! În ”alb-roșu” până în 2024

Conducerea CS Dinamo și antrenorul Xavier Pascual continuă să contureze echipa de handbal pentru următoarele sezoane. Zilele acestea, un alt jucător de valoare a semnat prelungirea contractului cu CS Dinamo. Octavian Bizău (24 de ani), unul dintre cei mai valoroși tineri jucători români, va îmbrăca tricoul ”alb-roșu” până în 2024.


Octavian Bizău s-a alăturat campioanei României în vara anului 2020, iar timp de doi ani a contribuit la toate succesele echipei Dinamo. În acest sezon, ”Octi” a avut o contribuție majoră la victoria cu Lomza Vive Kielce, din EHF Champions League, când a marcat 7 goluri și a fost ales în echipa ideală a etapei. Octavian Bizău va fi jucătorul echipei noastre și în următoarele două sezoane”
, au anunţat oficialii lui Dinamo.

Bizău este al doilea jucător care îşi prelungeşte contractul cu Dinamo, după portarul iranian Saeid Heidarirad (tot până în 2024).

”Ninja SAEID HEIDARIRAD continuă cu Dinamo până în 2024!

Conducerea CS Dinamo și antrenorul Xavier Pascual țin ștacheta ridicată la cea mai valoroasă echipă a clubului. După transferul lui Ante Kuduz, anunțat ieri seară, stafful administrativ a semnat în aceste zile prelungirea contractelor cu mai mulți jucători din lotul actual. Primul pe care îl anunțăm este cel al lui Saeid Heidarirad, unul dintre cei mai eficienți și mai spectaculoși portari din țară și din EHF Champions League.

”Ninja” va continua la Dinamo pentru încă două sezoane, până în 2024. Stabilitatea clubului, perspectiva proiectului pe care clubul îl va dezvolta în următorii ani, dar mai ales faptul că se simte la Dinamo ca în familie, fiind și foarte iubit de suporteri, au fost argumentele care l-au convins pe Saeid să rămână la Dinamo. Portarul iranian în vârstă de 31 de ani s-a alăturat campioanei României în 2017”.

De asemenea, miercuri, Dinamo anunţa transferul interului stânga croat Ante Kuduz, care a semnat un contract pe doi ani şi jumătate. Kuduz (26 de ani) va reveni în ianuarie la CS Dinamo, pentru care a mai jucat în perioada 2018-2021, după ce şi-a reziliat înţelegerea cu RK Vardar Skopje (Macedonia de Nord).

Ante Kuduz revine din luna ianuarie la CS Dinamo!

Transferul s-a putut realiza după ce valorosul jucător și-a încheiat înțelegerea cu RK Vardar, din Macedonia de Nord. Noul contract al lui Kuduz cu Dinamo se va derula pentru următorii doi ani și jumătate.

Timp de trei ani, Kuduz a fost unul dintre jucătorii exponențiali ai echipei Dinamo. Vârful lui a fost în sezonul 2019-2020 al EHF Champions League, când a marcat 61 de goluri în cele 12 meciuri disputat de ”alb-roșii”. În acel sezon, FRH l-a declarat cel mai valoros jucător din campionatul intern, iar forul european EHF la nominalizat în grupul select pentru ”All Star Team” EHF Champions League.

După ce a parafat noul contract cu Dinamo, Ante Kuduz a ținut să transmită un mesaj scurt, dar sugestiv: ”M-am întors!”.

În vara anului 2021, când s-a despărțit de Dinamo, Ante Kuduz a publicat un mesaj emoționant pentru fanii dinamovișri.

”Sunt mândru că am avut privilegiul de a juca în fața celor mai buni fani din lume și că am avut susținerea lor, eu, un croat născut la Osijek. A fost o onoare pentru mine să îmbrac tricoul unui club mare cum e Dinamo București! Voi, fanii, ați jucat un rol important în dezvoltarea mea ca persoană și ca jucător. Pot să spun cu mâna pe inimă că Bucureștiul este a doua mea casă, iar Dinamo a doua mea familie. Așa că, sper, ca la sfârșitul acestui sezon, să nu spun «adio», ci doar «la revedere» și că voi avea ocazia să mă întorc la club într-o bună zi și să fiu iar alături de suporteri și la dispoziția clubului nostru!”, a declarat atunci Kuduz.

Un gând despre &8222;Handbal I Anul nou vine cu vești bune pentru fanii dinamoviști! Un alt ”dulău” și-a prelungit contractul cu Dinamo&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s