Dinamo își surprinde fanii chiar în prima zi a anului 2022: ”Veștile bune vin încă din prima zi a noului an”

Dinamo are planuri mari în următorul an, în care și-a propus să participe din nou în Liga Campionilor la handbal masculin. Echipa de handbal a lui Dinamo a dat lovitura încă din prima zi a anului 2022. ”Dulăii” l-au convins pe internaționalul Nicu Negru să își pună semnătura pe un nou angajament, care este valabil până în 2024.

Cu numai câteva zile înaintea finalului anului trecut, Dinamo a dat o lovitură bombă pe piața transferurilor, readucându-l pe interului stânga croat Ante Kuduz, care a semnat și el un contract pe doi ani şi jumătate. De asemene, conducerea Clubului Sportiv Dinamo, a reușit să le prelungească contractele până în 2024 și lui Octavian Bizău și portarului Saeid Heidarirad.

Dinamo i-a pus lui Nicu Negru pe masă un contract valabil până în 2024, iar extrema a acceptat să rămână alături de clubul din Șos. Ștefan cel Mare. Handbalistul îmbracă tricoul „dulăilor” din 2018, când a fost adus de la concitadina CSM București.

Component al echipei naționale de handbal a României, sportivul în vârstă de 27 de ani este unul dintre cei mai prolifici marcatori ai formației antrenate de Xavi Pascual.

”Începem anul cu o veste bună: NICU NEGRU continuă la Dinamo până în 2024! Veștile bune vin încă din prima zi a noului an. Nicu Negru (27 de ani), unul dintre cei mai valoroși jucători români care evoluează pe postul de extremă stânga, a semnat prelungirea contractului cu Dinamo. Nicu s-a alăturat campioanei României în 2018 și va rămâne în «alb-roșu» până în 2024.

Născut la Reșița, pe 24 mai 1994, Nicu Negru are în palmares și două trofee individuale: golgeter la campionatul mondial de juniori din 2013 și la campionatul mondial de tineret din 2015. Din 2018 până în prezent, el a fost unul dintre cei mai prolifici jucători dinamoviști, în fiecare sezon fiind în top trei marcatori. Negru este și component al primei reprezentative a Românie”, se arată în comunicatul remis de CS Dinamo.

Un gând despre &8222;Dinamo își surprinde fanii chiar în prima zi a anului 2022: ”Veștile bune vin încă din prima zi a noului an”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s