După Octavian Bizău, Nicu Negru și portarului Saeid Heidarirad, CS Dinamo a mai prelungi contractul unui ”dulău”

După Saeid Heidarirad, Octavian Bizău și Nicușor Negru, un alt jucător de valoare și-a prelungit contractul cu Dinamo.

”Dulăii” au planuri mari în următorul an, în care și-a propus să participe din nou în Liga Campionilor la handbal masculin. Echipa de handbal a lui Dinamo a dat lovitura încă din primele zile a anului 2022. Oficialii clubului din Ștefan cel Mare, l-au convins pe Valentin Ghionea să își pună semnătura pe un nou angajament, care este valabil și în sezonul 2022-2023.

”O nouă veste bună: Valentin GHIONEA a semnat prelungirea contractului cu Dinamo

După Saeid Heidarirad, Octavian Bizău și Nicușor Negru, un alt jucător de valoare și-a prelungit contractul cu Dinamo. Valentin Ghionea, jucătorul român cu cele mai multe prezențe în EHF Champions League, va continua la Dinamo și în sezonul 2022-2023.


Vali Ghionea (37 de ani) este al doilea marcator al echipei în ediția actuală a EHF Champions League, cu 43 de goluri marcate. Doar Raul Nantes are mai multe reușite decât el, 55. Și în Liga Națională este pe ”podium”, cu 46 de goluri. Dincolo de abilitățile lui de handbalist, Vali Ghionea este un profesionist desăvârșit atât în sala de joc, cât și în afara acesteia”, se arată în comunicatul remis de CS Dinamo.

Cu numai câteva zile înaintea finalului anului trecut, Dinamo a dat o lovitură bombă pe piața transferurilor, readucându-l pe interului stânga croat Ante Kuduz, care a semnat și el un contract pe doi ani şi jumătate. De asemene, conducerea Clubului Sportiv Dinamo, a reușit să le prelungească contractele până în 2024 și lui Nicușor Negru, Octavian Bizău și portarului Saeid Heidarirad.

Lasă un răspuns