Se confirmă interesul Craiovei pentru Sorescu: ”Au întrebat despre el”. Cum arată programul de pregătire al lui Dinamo

Deian Sorescu, jucătorul lui Dinamo, reprezintă principalul produs de export pe care echipa noastrș îl are în curte. Acesta, cel mai probabil, va pleca din Ştefan cel Mare în această iarnă, dacă oferta va fi pe placul oficialilor dinamovişti.

Fotbalistul în vârstă de 24 se află în dizgrație la Dinamo de mai multe luni și, în plus, ar putea aduce clubului o sumă importantă de bani. Sorescu a fost dorit în vară de Gigi Becali la FCSB, însă pretențiile dinamoviștilor au fost considerate prea mari la acel moment. Între timp, pe fir a intrat Mihai Rotaru, care dorește să îi dea o lovitură prietenului Becali.

Giovanni Becali a oferit ultimele detalii despre transferul lui Deian Sorescu.

”E un interes din partea Craiovei, bănuiesc că un jucător de nivelul lui este interesant pentru orice echipă de la noi. Nu ştiu dacă a făcut Craiova vreo ofertă oficială.

(n.r. e adevărat că Dinamo cere peste un milion de euro pentru el?) În jur de, sau peste, depinde. Poţi să ceri, dar dacă nu vine nicio ofertă mai laşi, dar în jur de un milion. (n.r. au fost discuţii din România?) Au întrebat despre el, dar de la întrebat până la rezolvat e cale lungă”, a declarat Giovanni Becali pentru un post de televiziune.

Agentul de jucători a comentat și episodul cu Deian Sorescu de la Mioveni. Ultrașii l-au dezbrăcat de tricou pe Sorescu după un nou eșec.

”E într-un moment al carierei complicat, s-a întâmplat şi ce s-a întâmplat cu suporterii. Oricât de ataşat ai fi de club, când ţi se întâmplă ce se întâmplă, el încă e un băiat prea bun, care nu apelează la alte căi regulamentare. De ce să nu existe căi regulamentare la care să apeleze? Când eşti terorizat de nişte suporteri care cred că iubesc Dinamo în felul ăsta… se păcălesc.

<<Vedeţi-vă de treabă, că UEFA şi FIFA nu se joacă cu lucruri de genul>>. Ar putea cere să fie pus pe liber, dar nu o face pentru că e un băiat ok.

El vrea să plece într-un mod cinstit, nu vrea să apeleze la diverse lucruri. În afară, dacă se întâmpla asta, era liber în două săptămâni. Cum să fii terorizat de nişte suporteri care cred că ei fac legea?”, a mai spus Giovanni Becali.

Cum arată programul de pregătire al lui Dinamo. ”Câinii” se reunesc pe 5 ianuarie și se vor cantona la baza de la Săftica

Dinamo a trecut prin cel mai greu an din istorie, iar administratorul special al clubului a anunțat că echipa nu va pleca în cantonament în străinătate și mai mult starea gazonului și implicit pregătirea „câinilor”.

Dinamo va juca trei meciuri amicale, dintre care două cu CS Mioveni și Farul Constanța: ”La propunerea lui Mircea Rednic, cum timpul e foarte scurt, am zis că facem la Săftica. Stoican e de acord, i-am spus de la început acest lucru. Avem 3 meciuri perfectate deja: cu Mioveni, cu Farul, pe 8, 12 și 15 ianuarie. Vom juca la Constanța și la Mioveni, sunt terenurile mai bune. Ne deplasăm noi, ca la meci”, a declarat Iuliu Mureșan.

  • Dinamo debutează în 2022 în primul meci al etapei a 22-a, pe stadionul din Trivale cu FC Argeș, pe 21 ianuarie de la ora 18:00.

3 gânduri despre &8222;Se confirmă interesul Craiovei pentru Sorescu: ”Au întrebat despre el”. Cum arată programul de pregătire al lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s