Planul lui Flaviu Stoican pentru Deian Sorescu: ”E ceva ce nu a mai mers”

Deian Sorescu (24 ani), fotbalistul lui Dinamo a încheiat anul pe locul al patrulea în clasamentul golgheterilor din Liga 1, în ciuda faptului că echipa sa se află pe penultima poziție în clasament. Sorescu are 8 goluri înscrise în cele 19 meciuri jucate în campionat, în acest sezon, dar rămâne unul dintre jucătorii contestați.

Sorescu are șanse mari să plece de la Dinamo în această iarnă, dar antrenorul Flavius Stoican speră că se va baza pe serviciile sale în ultima parte a campionatului și se gândește cum să îl readucă la forma care l-a consacrat. Tehnicianul care revine în Ștefan cel Mare, vrea să umble la moralul lui Deian Sorescu pentru a-l ajuta să ajungă din nou la forma care l-a consacrat. Stoican spune că fotbalistul a suferit o scădere de formă foarte mare în ultima perioadă, însă e convins că lucrurile pot ajunge din nou pe linia de plutire în ceea ce îl privește pe jucătorul polivalent.

”Trebuie umblat la moralul lui, el e fotbalist bun. Nu poți să ai căderea aia! Să cazi de la nivelul de jucător de națională la nivelul să nu-ți mai iasă nimic, în câteva luni… E ceva ce nu a mai mers, fiindcă nu poți să dai cinci goluri în două meciuri, apoi în două-trei luni să te schimbi radical. E important și pentru Dinamo să fie echilibrat, nu doar pentru el”, a declarat Flavius Stoican pentru gsp.

Deian Sorescu: ”Încerc să mă agăț de orice speranță!”

Fotbalistul a vorbit într-un interviu acordat pentru PRO TV despre anul recent încheiat și despre momentele dificile prin care a trecut.

”A fost un an greu, foarte greu. Cel mai dificil, chiar dacă la fiecare interviu am spus că anul care a trecut a fost dificil și speram ca anul următor să nu mai fie la fel. Sunt unele momente în care mă satur și vorbesc singur și zic: ‘Gata, nu mai pot. Renunț pentru că nu mai am putere!’.

Încerc să mă agăț și să mă prind de orice speranță, ca să lupt în continuare. De foarte multe ori am simțit că am ajuns la limita puterilor, sunt foarte multe situații în care stăteam acasă și mă gândeam: ‘Băi, eu de ce merit asta..?’ Așa e stilul meu, ăsta sunt, să mă implic și să ajut lumea de lângă mine”, a declarat Sorescu pentru sursa mai sus citată.

Cum a comentat Sorescu episodul de la Mioveni

Deian Sorescu a fost în centrul atenției recent după meciul pierdut de Dinamo la Mioveni. Atunci, fotbalistul a fost dezbrăcat de tricoul de joc de către suporterii furioși.

”Da, acolo a fost momentul critic, pentru mine s-a terminat absolut totul. Pentru mine a fost ceva îngrozitor. Eu nu am dormit 36 de ore, până la antrenamentul de a doua zi, cred că am dormit o oră și un pic.

Mulți nu știu ce se întâmplă cu adevărat la club. Ăsta e adevărul și asta susțin în continuare. Nu, nu se va schimba. Dacă nu s-a schimbat până acum, eu sper să se schimbe, dar nu mai am nicio încredere”, a mărturisit Sorescu.

Întrebat despre relația tensionată pe care a avut-o cu Mircea Rednic, Sorescu a dezvăluit că între el și tehnicianul demis după ultima etapă au existat neînțelegeri, însă a ținut să lămurească aspectele apărute legate de influența sa din vestiar.

”Da, au fost neînțelegeri între mine și nea Mircea. Tot se spunea că eram unul dinte jucătorii care schimbam antrenorii, unul dintre jucătorii care puneam presiune pe antrenori, unul dintre jucătorii care schimbam antrenamentele, nu e nimic adevărat.

Toți antrenorii care au fost la Dinamo pot să confirme lucrul ăsta. Nu m-am băgat niciodată, nu o să mă bag niciodată”.

Fotbalistul bănățean reprezintă principalul produs de export pe care echipa noastrș îl are în curte. Acesta, cel mai probabil, va pleca din Ştefan cel Mare în această iarnă, dacă oferta va fi pe placul oficialilor dinamovişti. Legat de acest subiect, Victor Becali, fost agent FIFA, a confirmat interesul Universității Craiova pentru Sorescu, nu însă și existența vreunei oferte oficiale până în acest moment. El consideră că fotbalistul lui Dinamo poate fi vândut pe o sumă situată în jurul valorii de 1 milion de euro, care însă poate scădea până în jurul a 800.000 de euro.

Giovanni Becali a oferit ultimele detalii despre transferul lui Deian Sorescu.

”E un interes din partea Craiovei, bănuiesc că un jucător de nivelul lui este interesant pentru orice echipă de la noi. Nu ştiu dacă a făcut Craiova vreo ofertă oficială.

(n.r. e adevărat că Dinamo cere peste un milion de euro pentru el?) În jur de, sau peste, depinde. Poţi să ceri, dar dacă nu vine nicio ofertă mai laşi, dar în jur de un milion. (n.r. au fost discuţii din România?) Au întrebat despre el, dar de la întrebat până la rezolvat e cale lungă”, a declarat Giovanni Becali pentru un post de televiziune.

Agentul de jucători a comentat și episodul cu Deian Sorescu de la Mioveni. Ultrașii l-au dezbrăcat de tricou pe Sorescu după un nou eșec.

”E într-un moment al carierei complicat, s-a întâmplat şi ce s-a întâmplat cu suporterii. Oricât de ataşat ai fi de club, când ţi se întâmplă ce se întâmplă, el încă e un băiat prea bun, care nu apelează la alte căi regulamentare. De ce să nu existe căi regulamentare la care să apeleze? Când eşti terorizat de nişte suporteri care cred că iubesc Dinamo în felul ăsta… se păcălesc.

<<Vedeţi-vă de treabă, că UEFA şi FIFA nu se joacă cu lucruri de genul>>. Ar putea cere să fie pus pe liber, dar nu o face pentru că e un băiat ok.

El vrea să plece într-un mod cinstit, nu vrea să apeleze la diverse lucruri. În afară, dacă se întâmpla asta, era liber în două săptămâni. Cum să fii terorizat de nişte suporteri care cred că ei fac legea?”, a mai spus Giovanni Becali.

3 gânduri despre &8222;Planul lui Flaviu Stoican pentru Deian Sorescu: ”E ceva ce nu a mai mers”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s