Răzvan Zăvăleanu i-a stabilit prețul lui Deian Sorescu. Cât cere administratorul judiciar pe fostul căpitan

Deian Sorescu nu mai are viitor la Dinamo. Fotbalistul a fost scos la vânzare de oficialii clubului care aşteaptă oferte pe adresa clubului. Mai mult, administratorul special din Ştefan cel Mare i-au stabilit şi preţul jucătorului.

Fostul căpitan al ”câinilor” traversează o perioadă nefastă, din punct de vedere profesional, iar evoluțiile sale au fost cu mult sub așteptări în actualul sezon. Mai mult de atât, Sorescu se află în plin conflict și cu suporterii lui Dinamo, după ce aceștia l-au dezbrăcat de tricoul la finalul meciului cu CS Mioveni.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul special al clubului din Ștefan cel Mare, a oferit ultimele informații despre șansele ca Deian Sorescu să plece în această iarnă. Acesta a mărturisit că ar bine pentru ambele părți ca Sorescu să fie vândut în următoarea perioadă și a dezvăluit suma pentru care acesta este liber să semneze cu un alt club.

“Nu avem nicio ofertă primită oficial pentru Deian Sorescu. Există multe discuţii, multe oferte spuse, dar niciuna oficială. Ştiu că şi-a propus să plece şi poate că este momentul.

Ar fi bine şi pentru el şi pentru club dacă va pleca în această iarnă. Suma pe care vrem să o luăm în schimbul transferului este în jur de 1 milion de euro. O să vedem cum stă situaţia în perioada următoare”, a spus Răzvan Zăvăleanu, potrivit Fanatik.

Iuliu Mureşan, detalii despre viitorul lui Deian Sorescu

”Nu știu, cu mine nu s-a discutat, nu știu dacă Craiova va satisface suma care merită plătită lui Dinamo pentru Sorescu. Îmi vine greu să cred, dar nu e imposibil. Eu nu l-aș da, dacă ar fi după mine. Fotbalistic avem nevoie de el, a dat 8 goluri și nu e atacant. Dar, adevărul e că avem nevoie și de bani.

A fost un gest regretabil și ar apăsa pe oricine. Suporterii te ajută foarte mult, dar pot să te și îngroape prin asemenea gesturi. Cred că și ei regretă gestul. Și noi îl regretăm, sperăm să nu se mai întâmple, echipa nu are nevoie de o presiune dusă la extrem”, a explicat Iuliu Mureșan.

Deian Sorescu a dezvăluit că ”totul s-a rupt” în momentul în care suporterii dinamoviști l-au dezbrăcat la finalul meciului cu Mioveni, 1-2

”Am venit la clubul Dinamo cu brațele deschise, am venit pentru tata. El mi-a spus niște cuvinte acum, nu mă așteptam de la el, lucruri bune. A pus și el în balanță lucrurile: ‘Bă, stai, e clubul la care-mi doream să joace, dar până să îți bați joc de copilul meu!’ Totuși, are și el o limită.

Acolo a fost momentul critic, pentru mine s-a terminat absolut totul. Pentru mine a fost ceva îngrozitor. Eu nu am dormit 36 de ore, până la antrenamentul de a doua zi, cred că am dormit o oră și un pic.

Mulți nu știu ce se întâmplă cu adevărat la club. Ăsta e adevărul și asta susțin în continuare. Nu, nu se va schimba. Dacă nu s-a schimbat până acum, eu sper să se schimbe, dar nu mai am nicio încredere”, a declarat Deian Sorescu.

Un gând despre &8222;Răzvan Zăvăleanu i-a stabilit prețul lui Deian Sorescu. Cât cere administratorul judiciar pe fostul căpitan&8221;

Lasă un răspuns