Ce se întâmplă cu Stadionul Dinamo? Noi informații furnizate de către CNI

Compania Națională de Investiții a oferit noi informații cu privire la modernizarea Stadionului Dinamo.

Momentan, nu se cunosc vești noi legate de data începerii lucrărilor sau de detalii importante din proiect, cum ar fi numărul de locuri pe care îl va avea stadionul. Cert este că sunt șanse foarte mari ca în acest an să înceapă lucrările la noua arenă. Chiar în locul celei vechi.

”A fost reziliat contractul încheiat pentru întocmirea studiilor de prefezabilitate și fezabilitate pentru vechiul amplasament situat în zona velodromului. Precizăm că, la momentul actual se fac demersuri din punct de vedere juridic în vederea semnării protocolului și predarea amplasamentului către CNI SA.

Ulterior acestei etape se va demara o nouă procedură de achiziție publică privind contractarea serviciilor pentru întocmirea studiilor de prefezabilitate și fezabilitate. Acestea vor fi supuse avizării în cadrul Consiliului Tehnico – Economic al CNI, Consiliulului Tehnico – Economic al MDLPA și se va emite hotărârea de guvern prin care vor fi aprobați indicatorii tehnico-economici.

Demararea procedurii de achiziție publică pentru contractarea lucrărilor de execuție este condiționată de parcurgerea tuturor acestor etape și implicit de asigurarea alocațiilor bugetare. Detalii suiplimentare privind caracteristicile obiectivului sau aspecte legate de durata lucrărilor vor putea fi cunoscute abia după aprobarea indicatorilor tehnico-economici”, se arată în comunicatul emis de CNI.

Un gând despre &8222;Ce se întâmplă cu Stadionul Dinamo? Noi informații furnizate de către CNI&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s