Iuliu Mureşan, detalii despre viitorul lui Deian Sorescu

Deian Sorescu, jucătorul lui Dinamo, reprezintă principalul produs de export pe care echipa noastrș îl are în curte. Acesta, cel mai probabil, va pleca din Ştefan cel Mare în această iarnă, dacă oferta va fi pe placul oficialilor dinamovişti.

Fotbalistul în vârsta de 24 de ani, a încheiat anul pe locul al patrulea în clasamentul golgheterilor din Liga 1, în ciuda faptului că echipa sa se află pe penultima poziție în clasament. Sorescu are 8 goluri înscrise în cele 19 meciuri jucate în campionat, în acest sezon, dar rămâne unul dintre jucătorii contestați.

Laurenţiu Reghecampf încearcă să profite şi să îl aducă la Universitatea Craiova. A făcut deja o ofertă de 800.000 de euro. Iuliu Mureşan cere mai mult şi nu crede că pretenţiile penultimei clasate din Liga 1 pot fi îndeplinite de gruparea din Bănie. Administratorul special al lui Dinamo îşi doreşte ca Sorescu să rămână şi să se lupte pentru evitarea retrogradării. Ar putea pleca doar dacă în conturile clubului intră 1.2 milioane de euro.

”Nu știu, cu mine nu s-a discutat, nu știu dacă Craiova va satisface suma care merită plătită lui Dinamo pentru Sorescu. Îmi vine greu să cred, dar nu e imposibil. Eu nu l-aș da, dacă ar fi după mine. Fotbalistic avem nevoie de el, a dat 8 goluri și nu e atacant. Dar, adevărul e că avem nevoie și de bani.

A fost un gest regretabil și ar apăsa pe oricine. Suporterii te ajută foarte mult, dar pot să te și îngroape prin asemenea gesturi. Cred că și ei regretă gestul. Și noi îl regretăm, sperăm să nu se mai întâmple, echipa nu are nevoie de o presiune dusă la extrem”, a explicat Iuliu Mureșan pentru digisport.ro.

Acesta pare mai determinat ca niciodată să plece de la Dinamo. Deian Sorescu a dezvăluit că ”totul s-a rupt” în momentul în care suporterii dinamoviști l-au dezbrăcat la finalul meciului cu Mioveni, 1-2.

”Am venit la clubul Dinamo cu brațele deschise, am venit pentru tata. El mi-a spus niște cuvinte acum, nu mă așteptam de la el, lucruri bune. A pus și el în balanță lucrurile: ‘Bă, stai, e clubul la care-mi doream să joace, dar până să îți bați joc de copilul meu!’ Totuși, are și el o limită.

Acolo a fost momentul critic, pentru mine s-a terminat absolut totul. Pentru mine a fost ceva îngrozitor. Eu nu am dormit 36 de ore, până la antrenamentul de a doua zi, cred că am dormit o oră și un pic.

Mulți nu știu ce se întâmplă cu adevărat la club. Ăsta e adevărul și asta susțin în continuare. Nu, nu se va schimba. Dacă nu s-a schimbat până acum, eu sper să se schimbe, dar nu mai am nicio încredere”, a declarat Deian Sorescu.

Un gând despre &8222;Iuliu Mureşan, detalii despre viitorul lui Deian Sorescu&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s