Steliano Filip, decis să plece de la echipă

Odată cu noul an, Iuliu Mureșan vrea să înceapă o nouă etapă în cadrul clubului Dinamo, astfel că a a vorbit despre situația lui Steliano Filip. Fundașul de 27 de ani a fost anunțat că va reveni în lot sub comanda lui Flavius Stoican. Iuliu Mureșan susține că jucătorul nu dorește să plece de la echipă.

”Nu cred că vrea să plece, am vorbit cu el de sărbători, vine la vizita medicală și la pregătire. Suntem în insolvență și dacă îi lăsăm pe toți liberi, facem o pagubă la club și nu ne permitem acest lucru.

Trebuie să ajutăm clubul din toate punctele de vedere, inclusiv financiar. Plecarea lui Filip trebuie să se resimtă și în conturile clubului. Jucătorii trebuie să fie curajoși, că de aia sunt sportivi”, a spus Iuliu Mureșan la Fotbal Club.

Câteva minute mai târziu, Ionel Dănciulescu a dezvăluit că nu se pune problema ca Steliano Filip să rămână la echipă. ”Danciu” a citit în direct un mesaj primit de la Filip:

„Aseară mi-a dat un sms Steliano Filip și a zis din nou că își dorește foarte mult să plece. Va avea o discuție cu domnul Mureșan. Așa mi-a transmis mie prin sms. Sunt convins că același lucru i l-a spus și domnului Iuliu Mureșan”, a precizat Ionel Dănciulescu.

Catalogat de fani drept capul revoltei din vestiar împotriva fostului antrenor Mircea Rednic, Steliano Filip a fost anunțat de administratorul special Iuliu Mureșan că va reveni la prima echipă în mandatul noului tehnician, Flavius Stoican. Plus Cosmin Matei și Plamen Iliev, plus alți câțiva jucători cărora „Puriul” ar fi vrut să le fie reziliate contractele.

  • Steliano Filip are 7.000 de euro salariu lunar, fiind unul dintre fotbaliștii cel mai bine plătiți de la Dinamo
  • 14 meciuri a adunat Steliano Filip în actuala ediție pentru Dinamo
  • 188 de partide a strâns fostul internațional, marcând de 7 ori

Lasă un răspuns