Dinamo a realizat primul transfer din 2022! Pe ce perioadă a semnat

Până acum au fost doar plecări de jucători și discuții despre alte plecări, dar fără alte noutăți la nivel de lot. Însă cu o zi înaintea reunirii, programată pentru miercuri, 5 ianuarie 2022, oficialii clubului au ajuns la un consens cu Răzvan Patriche (35 de ani), fostul căpitan al celor de la Academica Clinceni.

Răzvan Patriche (35 de ani), care și-a încheiat conturile cu Clinceni, a ajuns la o înțelegere cu Dinamo, anunță Iuliu Mureșan la Digisport. Acesta este unul dintre cei mai experimentați jucători din Liga I, cu peste 130 de meciuri în prima ligă, în ultimii ani fiind jucător de bază la Academica Clinceni.

Patriche, unul dintre fotbaliștii longevivi din Liga 1, nu a mai suportat situația de la gruparea din Ilfov, și a cerut rezilierea contractului. Situația financiară a celor de la Academica este precară. Cu un singur salariu achitat în 6 luni, și cu mai multe promisiuni neonorate, mai mulți jucători au cerut să plece și au obținut ”dezlegarea”: De Amorim, Moulin, Vellios și Achim.

Răzvan Patriche ar fi semnat în această seară un contract valabil pe un an și jumătate cu Dinamo.

2 gânduri despre &8222;Dinamo a realizat primul transfer din 2022! Pe ce perioadă a semnat&8221;

Lasă un răspuns