Răzvan Patriche, primul transfer al lui Dinamo din această iarnă. Ce spune fundașul despre venirea în Ștefan cel Mare

Până acum au fost doar plecări de jucători și discuții despre alte plecări, dar fără alte noutăți la nivel de lot. Însă cu o zi înaintea reunirii, oficialii clubului au ajuns la un consens cu Răzvan Patriche (35 de ani), fostul căpitan al celor de la Academica Clinceni.

Fundașul de 35 de ani al lui Academica Clinceni a renunțat la aproape cinci luni de salariu pentru a deveni jucător liber și să semneze cu Dinamo. Patriche a oferit un interviu celor din Fanatik, unde a vorbit despre venirea la Dinamo, cine l-a convins să semneze și ce înseamnă acest transfer pe final de carieră:

”Sunt foarte bucuros, îți dai seama. Am ajuns la Dinamo, un club de tradiție. Este foarte important pentru mine. Am semnat pe un an și jumătate. Dacă rămânem în Liga 1, mai rămân încă un an. Dacă ne salvăm de la retrogradare, contractul se prelungește automat cu un an de zile. Dar eu zic că rămânem.

Nu am plecat în condiții foarte bune de la Clinceni. Eram neplătit de patru luni jumătate. Mi-am depus memoriu și am devenit jucător liber. Am plecat fără bani de la Clinceni și am renunțat la bani ca să vin la Dinamo! Încă nu am fost la Săftica și nu i-am cunoscut pe băieți. Azi la ora 16:00 o să mă întâlnesc și eu cu colegii. Eu o să fiu prezentat mâine. Doar aseară m-am întâlnit cu domnul Mureșan și am semnat.

La Clinceni am trecut prin momente grele dar și prin momente foarte frumoase. Am amintiri plăcute de la Clinceni și sper să pot spune același lucru și despre Dinamo. Eu mă bucur că am ajuns la Dinamo și mă bucur că s-au gândit la mine în momentele astea dificile.

Eu sunt optimist că pot ajuta echipa și ne putem salva de retrogradare. Altfel nu veneam! O să fim o echipă mai unită și vom demonstra că locul lui Dinamo nu este acolo.

Flavius Stoican m-a contactat pentru prima oară. Am vorbit și cu domnul Mureșan. Nu a fost foarte greu să mă convingă. Când m-a întrebat dacă vreau să vin la Dinamo am acceptat imediat! Nici măcar nu am discutat de salariu, de nimic! Flavius e un antrenor care unește jucătorii, știe să fie aproape de ei și poate crea un grup frumos la Dinamo. Atunci când ai un grup unit, numai contează foarte mult valoarea individuală și putem progresa.

Atâta timp cât sunt sănătos și nu mă accidentez eu zic că pot juca fără probleme. Cel mai important e să fiu sănătos, și de ce nu, să continui și după un an și jumătate și să îmi închei cariera la Dinamo! Ar fi cel mai frumos lucru. Dinamo cu siguranță avea nevoie și de un jucător cu experiență. Au un lot foarte tânăr și nu foarte experimentați. Sunt câțiva jucători experimentați dar nu de ajuns. Sper să se rezolve problemele în apărare.

Cred că ne batem pentru cele două locuri de baraj. O să fie o luptă foarte grea. Dinamo se bate cu Gaz Metan Mediaș, CS Mioveni, cam astea sunt. Important e când se trage linie înainte de playout să fim cât mai aproape de ele și să fim toate la același nivel”, a declarat Patriche in Fanatik.

Răzvan Patriche (35 de ani), care și-a încheiat conturile cu Clinceni, a ajuns la o înțelegere cu Dinamo!

Acesta este unul dintre cei mai experimentați jucători din Liga I, cu peste 130 de meciuri în prima ligă, în ultimii ani fiind jucător de bază la Academica Clinceni.

Patriche, unul dintre fotbaliștii longevivi din Liga 1, nu a mai suportat situația de la gruparea din Ilfov, și a cerut rezilierea contractului. Situația financiară a celor de la Academica este precară. Cu un singur salariu achitat în 6 luni, și cu mai multe promisiuni neonorate, mai mulți jucători au cerut să plece și au obținut ”dezlegarea”: De Amorim, Moulin, Vellios și Achim.

Răzvan Patriche a semnat un contract valabil pe un an și jumătate cu Dinamo.

2 gânduri despre &8222;Răzvan Patriche, primul transfer al lui Dinamo din această iarnă. Ce spune fundașul despre venirea în Ștefan cel Mare&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s