Lista fotbaliștilor cărora li s-au reziliat contractele cu Dinamo

Dinamo speră să evite retrogradarea și a realizat contractele mai multor jucători. Anunțul a fost făcut de administratorul special al clubului, Iuliu Mureșan, în conferința de presă organizată astăzi la stadionul Dinamo, în care au fost prezentați Flavius Stoican și Florin Răducioiu.

Atacantul Mihai Neicuțescu (23 de ani) și fundașul Andre Pinto (32 de ani) sunt ultimii pe această listă, după Tomas Vestenicky și Petar Gluhakovic, iar în cursul zilei vor mai fi reziliate două contracte.

„Până acum am reziliat cu Vestenicky și Gluhakovic, iar azi cu Neicutescu și cu preparatorul fizic. Acum la birou mă mai așteaptă două rezilieri”, a spus Iuliu Mureșan, în cadrul unei conferințe de presă.

În schimb, Deian Sorescu, Steliano Filip și Cosmin Matei vor rămâne la Dinamo, dacă nu vor exista oferte atractive pentru transferul acestora.

Flavius Stoican își începe mandatul la Dinamo cu primele plecari din lot: ”Am făcut o listă cu jucătorii de care ne vom despărţi”

”În ultima parte, fanii au suferit, dar şi jucătorii şi cei din conducerea clubului. Sper să fie un nou început. Cu atât mai mare va fi bucuria dacă vom reuşi. Diferenţa de valoare nu este mare. Prin schimbare de spirit, entuziasm, vom avea bucurii după meciuri. Vreau să fac lucrurile să funcţioneze aşa cum îmi doresc eu şi sper să reuşesc.

Îmi place ca atunci când antrenez o echipă să fie câte 2 jucători pe post. Să fie 22 plus trei copii. Acum sunt 38. Cei care nu s-au acomodat la Dinamo şi nu au avut timp nu îi putem aştepta. Timpul nu e aliatul nostru. Am analizat toţi jucători. Am făcut o listă şi vedem cum ne vom despărţi de unii dintre ei.

Sunt şi posturi deficitare. Avem mai mulţi jucători în atenţia noastră, dar nu dau nume pentru că riscăm să îi pierdem. Eu am vorbit cu Steliano Filip şi l-am întrebat dacă rămâne la Dinamo şi mi-a spus că da. Andre Pinto va vorbi cu preşedintele şi cred că va rezilia. Cu Răzvan Popa vreau să am o discuţie. Deocamdată, este în lotul echipei”, a spus Stoican la o conferinţă de prezentare.

Lotul dinamoviștilor prezent la vizita medicală!

23 de jucători au fost prezenți la vizita medicală, potrivit unui comunicat al clubului.

“Roș-albii” rămân în cantonamentul de la Săftica, cu două antrenamente pe zi, până la finalul săptămânii, când este programat primul meci amical al anului, sâmbătă, 8 ianuarie (ora 12:30), în deplasare, cu CS Blejoi.

Pe 15 ianuarie, Dinamo are programat un amical cu Farul, la Ovidiu.

Lotul echipei Dinamo

  • Portari: Plamen Iliev, Mihai Eșanu, Ștefan Fara, Eduard Chioveanu
  • Fundași: Geani Crețu, Cătălin Carp, Marco Ehmann, Ricardo Grigore, Deniz Giafer, Răzvan Popa, Costin Amzăr, Steliano Filip, Andrei Radu
  • Mijlocași: Gabriel Torje, Antonio Bordușanu, Ahmed Bani, Alexandru Răuță, Claudiu Stan, Deian Sorescu, Cosmin Matei, Andreas Mihaiu
  • Atacanți: Mirko Ivanovski, Robert Moldoveanu

Flavius Stoican va debuta în noul mandat într-un meci amical împotriva celor de la CS Blejoi, ocupanta locului 5 în serie V din al treilea eșalon. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 12:30, pe terenul din Blejoi. Dacă starea gazonului nu va permite desfășurarea meciului, meciul-test va fi mutat pe terenul sintetic de la Buftea.

Dinamo va disputa primul meci din 2022 în Liga I pe 21 ianuarie, în deplasare, la FC Argeș. Mai apoi, pentru „câinii roșii” urmează derby-ul cu FCSB, programat pe data de 29 ianuarie, cel mai probabil pe Arena Națională.

Echipa noastră ocupă doar locul 15, cu 12 puncte acumulate, în 21 de etape disputate. Mai sunt de disputat 9 etape din sezonul regular.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s