Video I Florin Răducioiu, prezentat oficial la Dinamo

Dinamo a început în forţă noul an! Şi-a prezentat antrenorul, dar şi team managerul. Florin Răducioiu s-a întors în Ştefan cel Mare după 15 ani.

În sezonul 2006-2007, Răducioiu a fost director sportiv la Dinamo, iar echipa a câştigat atunci ultimul titlu de campioană. În plus, s-a calificat şi în primăvara europeană în Cupa UEFA. Acum, echipa noastră este penultima în clasament, cu doar trei victorii în 21 de etape.

„Prezentul nu este prea frumos, m-am reîntors dupa atâția ani la Dinamo. Evident, sunt bucuros și o să încerc să-l ajut pe Flavius. S-a vorbit despre o stare de spirit, cred ca asta e foarte important. Timpul este inamicul nostru, avem nevoie de rezultate. Cred că rezultatele se pot obține prin această stare de spirit. Sunt convins că echipa va reuși cu noul antrenor. Avem nevoie să câștigăm meciurile cu orice preț.

Îmi plac mai mult faptele, nu vorbesc foarte mult. E foarte important acest început, partea a doua a campionatului. Contează faptele, care se pot obține prin muncă, prin perseverență, printr-o mentalitate de învingător. Sunt sigur că Mister (n.r. Flavius Stoican) le va transmite asta băieților”, a declarat Florin Răducioiu.

„Eu zic că e momentul potrivit să mă reîntorc, într-un moment destul de dificil. E o provocare, acesta este clubul care m-a format. Consider că pot și am datoria să-i ajut pe băieți și pe Mister, este indiscutabil. Vreau să mă implic în anumite lucruri. Trebuie să redresăm această situație, acest club nu merită această poziție în clasament. Nici nu vreau să mă gândesc la o retrogradare.

Sunt un tip optimist. În ultimele meciuri, am avut și ghinion. Din punctul meu de vedere, echipa a avut mari probleme de atitudine. Vor fi jucători care vor pleca, alții vor veni, toată lumea trebuie să ajute acest club. Îmi plac aceste provocări, această misiune, care cred că este aproape imposibilă”, a mai afirmat noul team-manager al lui Dinamo.

Administratorul special Iuliu Mureșan (67 de ani) a vorbit despre rolul pe care îl va avea Florin Răducioiu la Dinamo:

„Avem nevoie de imaginea lui Răducioiu, de el ca persoană, pentru că eu am căutat persoane pozitive la club, cum e și Danciu, care e lângă voi. Eu am vrut de la început să aduc jucători, foști mari dinamoviști. care sunt persoane pozitive și au o imagine foarte bună. N-am reușit din diverse motive, dar în cele din urmă am făcut-o cu Răducioiu, care va fi team manager la echipă. Va fi aproape de Stoican și de jucători. Va fi și o interfață între suporteri și jucători, club, presă și așa mai departe.

Eu poate nu stau foarte bine cu comunicarea, dar sper să stea el mai bine. Sigur, am comunicat, dar este loc de mai bine, oricum. Eu sper că Florin mă va completa sau chiar să fie mai bun decât mine pe acest aspect. O să ne folosim de el și la a vedea jucători. A și sunat deja în Italia, la prieteni de-ai lui, foști jucători care acum sunt impresari, să ne ajute să cautăm fotbaliști”, a spus Mureșan.

Un gând despre &8222;Video I Florin Răducioiu, prezentat oficial la Dinamo&8221;

  1. Nu am nimic cu Fotbalistul Florin,dar la un moment dat nu prea vorbea Romaneste.O intrebare : A venit cu ceva bani ,cu 1,2-doi sponsori s-au cu ceva jucatori de valoare ? Ca Om Raducioiu nu stiu cum poate ajuta Dinamo, cred ca Dinamo il ajuta pe el, insolventa, salariul la zi etc.MULTA BAFTA !

Lasă un răspuns