Lotul dinamoviștilor prezent la vizita medicală!

FC Dinamo a anunțat pe pagina oficială de facebook lotul care a fost prezent astăzi la vizita medicală, organizată înainte de primul antrenament al anului.

”Lotul dinamoviștilor a fost prezent în această dimineață la vizita medicală programată la „Chiajna Medical Center” și va efectua după-amiază, la ora 17:00, în cantonamentul de la Săftica, primul antrenament al anului, închis reprezentanților mass-media.

23 de jucători au fost prezenți la vizita medicală, prezentați mai jos de pagina oficială de Facebook a clubului:
Portari:
Plamen Iliev, Mihai Eșanu, Ștefan Fara, Eduard Chioveanu

Fundași: Geani Crețu, Cătălin Carp, Marco Ehmann, Ricardo Grigore, Deniz Giafer, Răzvan Popa, Costin Amzăr, Steliano Filip, Andrei Radu

Mijlocași: Gabriel Torje, Antonio Bordușanu, Ahmed Bani, Alexandru Răuță, Claudiu Stan, Deian Sorescu, Cosmin Matei, Andreas Mihaiu
Atacanți: Mirko Ivanovski, Robert Moldoveanu

Echipa noastră va rămâne în cantonamentul de la Săftica, cu două antrenamente pe zi, până la finalul săptămânii, când este programat primul meci amical al anului, sâmbătă, 8 ianuarie (ora 12:30), în deplasare, CS Blejoi vs Dinamo București”, a anuntat FC Dinamo.

Flavius Stoican va debuta în noul mandat într-un meci amical împotriva celor de la CS Blejoi, ocupanta locului 5 în serie V din al treilea eșalon. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 12:30, pe terenul din Blejoi. Dacă starea gazonului nu va permite desfășurarea meciului, meciul-test va fi mutat pe terenul sintetic de la Buftea.

Dinamo va disputa primul meci din 2022 în Liga I pe 21 ianuarie, în deplasare, la FC Argeș. Mai apoi, pentru „câinii roșii” urmează derby-ul cu FCSB, programat pe data de 29 ianuarie, cel mai probabil pe Arena Națională.

Echipa noastră ocupă doar locul 15, cu 12 puncte acumulate, în 21 de etape disputate. Mai sunt de disputat 9 etape din sezonul regular.

3 gânduri despre &8222;Lotul dinamoviștilor prezent la vizita medicală!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s