Video I Flavius Stoican își începe mandatul la Dinamo cu primele plecari din lot: ”Am făcut o listă cu jucătorii de care ne vom despărţi”

Flavius Stoican începe revoluţia la Dinamo. Chiar la prezentarea oficială, noul antrenor al echipei noastre a anunţat că mai mulţi jucători vor pleca de la echipă. Vrea un lot de maxim 25 de jucători, iar la Dinamo sunt acum 38 de fotbalişti în lot.

Flavius Stoican a venit cu un singur gând la Dinamo. Să salveze echipa de la retrogradare. Tehnicianul a făcut deja o listă cu jucătorii care vor fi îndepărtaţi, dar speră să-l convingă pe Steliano Filip să rămână la echipă.

”În ultima parte, fanii au suferit, dar şi jucătorii şi cei din conducerea clubului. Sper să fie un nou început. Cu atât mai mare va fi bucuria dacă vom reuşi. Diferenţa de valoare nu este mare. Prin schimbare de spirit, entuziasm, vom avea bucurii după meciuri. Vreau să fac lucrurile să funcţioneze aşa cum îmi doresc eu şi sper să reuşesc.

Îmi place ca atunci când antrenez o echipă să fie câte 2 jucători pe post. Să fie 22 plus trei copii. Acum sunt 38. Cei care nu s-au acomodat la Dinamo şi nu au avut timp nu îi putem aştepta. Timpul nu e aliatul nostru. Am analizat toţi jucători. Am făcut o listă şi vedem cum ne vom despărţi de unii dintre ei.

Sunt şi posturi deficitare. Avem mai mulţi jucători în atenţia noastră, dar nu dau nume pentru că riscăm să îi pierdem. Eu am vorbit cu Steliano Filip şi l-am întrebat dacă rămâne la Dinamo şi mi-a spus că da. Andre Pinto va vorbi cu preşedintele şi cred că va rezilia. Cu Răzvan Popa vreau să am o discuţie. Deocamdată, este în lotul echipei”, a spus Stoican la o conferinţă de prezentare.

Dinamo după 21 de etape, are doar 12 puncte acumulate şi se află pe locul 15, direct retrogradabil.

Un gând despre &8222;Video I Flavius Stoican își începe mandatul la Dinamo cu primele plecari din lot: ”Am făcut o listă cu jucătorii de care ne vom despărţi”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s